Ακόμα ένα υπέροχο πανάκριβο και πολυτελές «παιχνίδι» θα έχουν σε λίγο καιρό στη διάθεσή τους οι ζάμπλουτοι τούτου του κόσμου, για να απασχολούνται όταν πλήττουν στα σούπεργιοτ τους ή στις πολυτελείς παραθαλάσσιες βίλες τους.

Η Bugatti αποκάλυψε πως σχεδιάζει την κατασκευή σειράς πολυτελών και κομψών γιοτ με το μέσο μοντέλο να αρχίζει από τα 3,25 εκατομμύρια δολάρια.

Με μήκος που ποικίλει από τα 42 έως τα 88 πόδια, τα σκάφη αυτά θα κατασκευάζονται με την ίδια αισθητική με τα κλασικά και μοντέρνα αυτοκίνητα της Bugatti.

Η εταιρεία συνεργάστηκε με την Palmer Johnson, τον μεγαλύτερο κατασκευαστή πολυτελών γιοτ στον κόσμο, στη σειρά Niniette.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, τα γιοτ θα περιλαμβάνουν «διακριτικά χαρακτηριστικά design της Bugatti» και «εξελιγμένα υλικά» ενώ το μικρότερο από τα γιοτ θα κοστίζει 2 εκατομμύρια δολάρια.

Η σειρά Niniette αντλεί έμπνευση από τα κλασσικά αυτοκίνητα  Type 57 C Atalante και Type 41 Royale της Βugatti.

Τα γιοτ θα έχουν μέγιστη ταχύτητα 38 κόμβων και το εσωτερικό τους θα φτιάχνεται σύμφωνα με τις επιθυμίες των αγοραστών. Για κάθε γιοτ θα απαιτείται ένας χρόνος δουλειάς.

bufg01 bufg02 bufg03 bufg04