Η Bugatti εισέβαλε στην επικράτεια των smartwatches και δε θα μπορούσε να το κάνει με κανέναν άλλο τρόπο από την απόλυτη πολυτέλεια.

Η αυτοκινητοβιομηχανία των κινούμενων θαυμάτων θέλει να βάλει ένα ακριβό έξυπνο ρολόι στον καρπό μας, ποντάροντας ωστόσο όχι μόνο στο βαρύ όνομά της.

Το πιο ακριβό smartwatch του κόσμου με την υπογραφή της Bugatti

Η μάρκα Bugatti Smartwatches έχει κυκλοφόρησε στην αγορά το πρώτο της μοντέλο, το Ceramique Edition One, το οποίο διαθέτει high-end χαρακτηριστικά. Πέρα από τον υπέροχο σχεδιασμό του, αλίμονο.

Τα ρολόγια φτιάχνονται στο χέρι από πραγματικούς ωρολογοποιούς και αποτελούνται από περισσότερα από 1.000 εξαρτήματα το καθένα.

Τόσο οι θήκες όσο και οι εναλλάξιμες στεφάνες των ρολογιών της σειράς Ceramique Edition One είναι φτιαγμένες από κεραμικό υψηλής αντοχής, το οποίο δουλεύεται με λέιζερ.

Η οθόνη τους είναι οθόνη αφής AMOLED με κρύσταλλο ζαφειριού. Είναι σαφές πως εδώ έχουμε ένα ιδανικό μείγμα των πολυτελών υλικών που χρησιμοποιούνται στην παραδοσιακή ωρολογοποιία και όλης της σύγχρονης τεχνολογίας.

Το Ceramique Edition One είναι εφοδιασμένο με διπλό αισθητήρα καρδιακού παλμού, μετρητή βημάτων, GPS, συγχρονισμό με smartphone και όλα τα τεχνολογικά καλούδια του χώρου.

Διαθέτοντας επιπλέον και μια μπαταρία με εντυπωσιακή διάρκεια ζωής 14 ημερών. Αλλά και μετρητή ταχύτητας, κάτι που όσο να πεις μοιάζει ταιριαστό για την Bugatti. Είναι αδιάβροχο στα 100 μέτρα και έχει μπρασελέ από τιτάνιο.

Το Bugatti Smartwatch είναι διαθέσιμο σε τρεις εκδόσεις, με το κόστος του να ανέρχεται στα771 ευρώ…