Ψάχνεις το πιο γρήγορο internet; Η Inalan ήρθε να σου δώσει τη λύση.  Η εταιρεία που έχει 100% fiber optic γρήγορο internet και εξασφαλίζει απόλυτη συμμετρικότητα στη ταχύτητα upload και download, ανακοίνωσε με υπερηφάνεια τη συνεργασία της με τη εταιρεία MIX, έναν κορυφαίο πάροχο υπηρεσιών Internet Exchange Point (IXP). Με τη νέα αυτή συνεργασία, η Inalan προσθέτει έναν ακόμη σημαντικό συνεργάτη στη λίστα των παροχών της και κάνει καλύτερη την εμπειρία των χρηστών της στον κόσμο του Διαδικτύου.

Η Inalan, η οποία έχει ήδη ενταχθεί στα GRX και BIX, ανοίγει νέους ορίζοντες με την προσθήκη της MIX στο φάσμα των υπηρεσιών της. Αυτή η κίνηση εκδηλώνει τη σταθερή δέσμευση της εταιρείας στη συνεχή βελτίωση της υποδομής της, προκειμένου να προσφέρει την υψηλότερη ποιότητα υπηρεσιών στους πελάτες της.

Η σύνδεση με ένα Internet Exchange Point, όπως η MIX, επιφέρει ουσιαστικά οφέλη τόσο για την Inalan όσο και για τους χρήστες της. Το κύριο πλεονεκτήμα αυτής της συνεργασίας είναι η υψηλότερη απόδοση και αντοχή του δικτύου. Επιπλέον, η αντιμετώπιση του κινδύνου μίας μόνο διέλευσης IP εξασφαλίζει ασφάλεια και σταθερότητα.

Οι χρόνοι καθυστέρησης μειώνονται σημαντικά, προσφέροντας στους χρήστες την απαραίτητη ταχύτητα και αποτελεσματικότητα στη χρήση του Διαδικτύου. Πλέον, οι χρήστες απολαμβάνουν υψηλής ποιότητας εμπειρία σε διάφορες δραστηριότητες, όπως το online gaming, είτε για χρήση στο σπίτι και συσκευές IoT.

Η MIX παρέχει μια πλατφόρμα υψηλής αξιοπιστίας, πλήρως συμμορφωμένη με τα υψηλότερα τεχνικά πρότυπα, εξασφαλίζοντας έτσι μια αξιόπιστη και αποδοτική σύνδεση. Με αυτήν τη σημαντική συνεργασία, η Inalan προχωρά στην επίτευξη υψηλότερων επιπέδων απόδοσης και εξυπηρέτησης των αναγκών των πελατών της, ενισχύοντας έτσι τη θέση της στον δυναμικό κόσμο του Διαδικτύου.