Κυκλοφόρησε το teaser trailer του Haunted Bloodlines, του νέου ανερχόμενου ψυχολογικού παιχνιδιού τρόμου της ελληνικής ομάδας ανάπτυξης. O καινούργιος τίτλος που βρίσκεται στο στάδιο του development αποτελεί μία first-person περιπέτεια επιβίωσης, λαμβάνοντας χώρα σε μία στοιχειωμένη έπαυλη και προσφέροντας την απόλυτη εμπειρία θρίλερ και μυστηρίου!

Το τρέιλερ βάζει τους παίκτες στο κλίμα του παιχνιδιού, παρουσιάζοντας σκηνές μέσα από το τρομακτικό σπίτι. Σύμφωνα με την πλοκή του παιχνιδιού, ο παίκτης έχει κληρονομήσει την οικεία μετά τον ξαφνικό θάνατο του πατέρα του, όμως καθώς το εξερευνεί καλύτερα, ανακαλύπτει όλο και περισσότερα τρομακτικά και περίεργα στοιχεία για το μυστηριώδες παρελθόν της οικογένειας του.

Η εταιρία επισημαίνει τα εξής: «Το παιχνίδι βρίσκεται σε διαδικασία ανάπτυξης, με την Iphigames να ανακοινώνει πως σύντομα θα είναι διαθέσιμο στην πλατφόρμα της itch.io. Τέλος, μέχρι την επίσημη κυκλοφορία του Haunted Bloodlines και στο Steam, οι παίκτες μπορούν να το προσθέσουν στο Steam Wishlist τους όπως και να ακολουθήσουν τους επίσημους λογαριασμούς στα Social Media, ώστε να μάθουν πρώτοι τα τελευταία νέα γύρω από τον νέο τίτλο τρόμου που φέρνει στο φως το ελληνικό studio ανάπτυξης».