Η κατάσταση ξέφυγε εντελώς σε ερασιτεχνικό αγώνα ποδοσφαίρου στη Βραζιλία, όπου διαιτητής τσακώθηκε με παίκτη για μια φάση στην οποία μπορεί να υπήρχε πέναλτι και τελικά πήρε ένα μαχαίρι που πέταξαν από την εξέδρα και τον μαχαίρωσε, χωρίς ευτυχώς να του κάνει μεγάλη ζημιά.

Όπως αναφέρουν τα βραζιλιάνικα δημοσιεύματα, το σκηνικό έγινε σε αγώνα στην περιοχή Μόντες Κάρλος και όλα ξεκίνησαν όταν ο διαιτητής του αγώνα και ένας παίκτης διαφώνησαν έντονα για το αν υπήρχε ή όχι πέναλτι σε μια φάση.

Ήταν η στιγμή που οι παίκτες και των δύο ομάδων, όπως συνέβη σε τέτοιες περιπτώσεις, πήραν θέση γύρω από τον διαιτητή, αλλά στη συνέχεια συνέβη κάτι που κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί…

Ο ρέφερι πήρε από το έδαφος ένα μαχαίρι που πέταξε κάποιος από την εξέδρα και μαχαίρωσε έναν από τους παίκτες, χωρίς όμως, ευτυχώς, να του κάνει σοβαρή ζημιά. Αποτέλεσμα; Έγινε αμέσως κλήση στην αστυνομία, η οποία και προχώρησε στη σύλληψη του διαιτητή, την ίδια ώρα που ο παίκτης μεταφερόταν στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.