Εικόνες που δεν βλέπουμε καθημερινά είναι αυτές που έρχονται από την Πορτογαλία, εκεί όπου τα πράγματα δεν ήταν καθόλου ήρεμα στον αγώνα Τσάβες – Εστορίλ, με οπαδούς των γηπεδούχων να μπαίνουν στον αγωνιστικό χώρο και να παίζουν ξύλο με παίκτες των φιλοξενούμενων, οι οποίοι αποβλήθηκαν.

Συγκεκριμένα, στις καθυστερήσεις του αγώνα ένας οπαδός της Τσάβες μπήκε στο γήπεδο για να επιτεθεί στον τερματοφύλακα της Εστορίλ, ονόματο Μαρσέλο Κάρνε, επειδή έκανε καθυστερήσεις.

Κίνηση, όμως, που έφερε την αντίδραση του γκολκίπερ, ο οποίος ήρθε στα χέρια με τον οπαδό, γεγονός που έφερε… μεγαλύτερο ντου από τις εξέδρες. Η κατάσταση κάπου εκεί, όπως μπορεί να φανταστεί κανείς, ξέφυγε και χρειάστηκε να επέμβει η ασφάλεια του γηπέδου για να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Όταν, όμως, έγινε αυτό, στην Εστορίλ εκνευρίστηκαν ξανά και ο λόγος αυτή τη φορά δεν ήταν κάποια νέα επίθεση από οπαδούς της Τσάβες, αλλά το γεγονός ότι δύο παίκτες της και συγκεκριμένα ο τερματοφύλακας Κάρνε και ο αμυντικός Αλβάρο αποβλήθηκαν επειδή πλακώθηκαν με τους οπαδούς που μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο.