Ο Δημήτρης Κουρμπέλης, ο οποίος δεν έχει ανανεώσει ακόμη το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό αλλά όλα δείχνουν ότι θα το κάνει σύντομα, αποτελεί μεταγραφικό στόχο της Σέλτικ και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν είναι ο μοναδικός παίκτης των πράσινων που βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα της ομάδας από τη Σκωτία.

Ο Παναθηναϊκός είχε τέσσερα ανοιχτά μέτωπα σε ό,τι αφορά τις ανανεώσεις των συμβολαίων: Ρούμπεν Πέρεθ, Σένκεφελντ, Αϊτόρ και Κουρμπέλης. Οι πρώτοι τρεις, λοιπόν, έχουν ήδη συμφωνήσει με τη διοίκηση και απομένει να το κάνει και ο τέταρτος, ο αρχηγός. Παίκτης για τον οποίο υπάρχει ενδιαφέρον από το εξωτερικό και συγκεκριμένα από τη Σκωτία, με τον ίδιο όμως να έχει ως προτεραιότητα το να παραμείνει στους πράσινους.

Από τη στιγμή που αυτό θέλει ο Κουρμπέλης, όλα δείχνουν ότι αυτό θα γίνει κιόλας, αλλά παρ’ όλα αυτά δεν αποκλείεται οι Σκωτσέζοι να αποκτήσουν όντως παίκτη από τον Παναθηναϊκό το προσεχές καλοκαίρι. Στη λίστα τους, άλλωστε, δεν είναι σημειωμένο μόνο το όνομα του αρχηγού αλλά και αυτό του Φώτη Ιωαννίδη, τον οποίο η ομάδα της Γλασκώβης φέρεται να παρακολουθεί… χρόνια. Πριν καν πάει στο «τριφύλλι», δηλαδή. Και από τη στιγμή που ο 23χρονος φορ δίνει λύσεις στην ομάδα του, λογικό είναι στη Σκωτία να εξακολουθούν να ενδιαφέρονται.

Φώτης Ιωαννίδης

Κάποιοι, μάλιστα, ισχυρίζονται ότι είναι πιο πιθανό να προχωρήσει το θέμα του Ιωαννίδη παρά του Κουρμπέλη. Αρκεί, φυσικά, να γίνουν δύο πράγματα: Πρώτον, να εκφράσει ο παίκτης στη διοίκηση την επιθυμία να δοκιμάσει την τύχη του στο εξωτερικό. Δεύτερον, να προσφέρει η Σέλτικ τα λεφτά που θα της ζητήσει ο Παναθηναϊκός σε μια τέτοια περίπτωση.

Όπως και να έχει, αυτό είναι ένα θέμα που θα απασχολήσει προσεχώς τους πράσινους, αφού το ενδιαφέρον των Σκωτσέζων είναι υπαρκτό και θα πρέπει να θεωρείται πολύ πιθανή και η επίσημη κρούση στους πράσινους όσο πλησιάζουμε προς το τέλος της σεζόν και την έναρξη της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου.