Η 4η αγωνιστική των ομίλων του Champions League άρχισε σήμερα Τρίτη (12/10) και ένα από τα παιχνίδια που θα γίνουν, αύριο Τετάρτη (12/10) όμως, είναι αυτό ανάμεσα στη Νάπολι και στον Άγιαξ, οπαδός του οποίου μαχαιρώθηκε στην ιταλική πόλη και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, με την κατάστασή του να μην είναι σοβαρή πάντως.

Η ιταλική ομάδα έκανε πάρτι στο Άμστερνταμ πριν μία εβδομάδα επικρατώντας με το εκκωφαντικό 6-1 και τώρα ήρθε η ώρα για την αναμέτρηση στο Stadio Diego Armando Maradona, με το κλίμα να μην είναι και τόσο ήρεμο πάντως.

Αυτό, τουλάχιστον, προκύπτει από την είδηση που μεταδίδουν ολλανδικά και ιταλικά ΜΜΕ για οπαδό του Άγιαξ που μαχαιρώθηκε έξω από το ξενοδοχείο στο οποίο διαμένει και μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο, με την κατάσταση του όμως, ευτυχώς, να μην είναι σοβαρή.

Αντιθέτως, αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, αναμένεται να βρίσκεται στις εξέδρες του γηπέδου το βράδυ της Τετάρτης για να υποστηρίξει την ομάδα του, η οποία θέλει εκδίκηση για την ατιμωτική ήττα, η πιο βαριά της ιστορίας της στο Champions League, την προηγούμενη εβδομάδα.