Η εποχή Τσακίρη στον Πανιώνιο φαίνεται πως φτάνει στο τέλος της. Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ αποχωρεί οριστικά από τον «ιστορικό» παραχωρώντας δωρεάν τις μετοχές του στον Ερασιτέχνη. Το απόγευμα οι υπογραφές μεταξύ των δύο πλευρών.

Ο Κωνσταντίνος Τσακίρης είχε το πρωί της Τετάρτης συνάντηση με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Γεράσιμο Βεντούρη για τη μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών. Οι δύο άνδρες συμφώνησαν σε όλα και το απόγευμα αναμένεται να μπουν οι υπογραφές, οι οποίες θα σημάνουν και το οριστικό τέλος του Τσακίρη από τον Πανιώνιο.

Όπως έκανε γνωστό το βράδυ της Τρίτης το gazzetta.gr, ο Ερασιτέχνης θα είναι πλέον το απόλυτο αφεντικό μέχρι τουλάχιστον το καλοκαίρι. Στα ταμεία της ομάδας υπάρχει ένα ποσό στις 500.000 για τα τρέχοντα έξοδα της ομάδας, ενώ όπως όλα δείχνουν η πώληση κάποιου πρωτοκλασάτου ποδοσφαιριστή (Κουμορτζί-Μανιάτης) είναι αναγκαία ώστε να βγει η χρονιά «αναίμακτα».

Το καλό για τον Πανιώνιο είναι ότι οι μετοχές μένουν σε «κυανέρυθρα» χέρια και πλέον το θέμα πώλησης της ΠΑΕ σε ενδιαφερόμενο μπαίνει σε άλλη βάση, αφού ανοίγει ο δρόμος ώστε να μπει στα κοινά ο Ηλίας Λιανός αν όχι από τώρα, τουλάχιστον από το καλοκαίρι.

Πηγή: gazzetta.gr