Την επιθυμία του για την παραμονή του Παναθηναϊκού στο «Απόστολος Νικολαΐδης» και την ανέγερση νέου γηπέδου στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, εξέφρασε ο νέος πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Ηλίας Μιχαλαριάς.

Ο νέος ισχυρός άνδρας της «μάνας του λόχου» που παρέλαβε τα ηνία μετά την αποχώρηση του Αχιλλέα Μακρόπουλου, παραχώρησε την πρώτη του συνέντευξη Τύπου με την ιδιότητα του προέδρου του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού.

Ανάμεσα στα υπόλοιπα, ξεκαθάρισε πως θα πρέπει η ποδοσφαιρική ομάδα του «τριφυλλιού» να παραμείνει στο «Απόστολος Νικολαΐδης» και αν δύναται, να ανεγερθεί νέο γήπεδο στο χώρο της ιστορικής έδρας του συλλόγου, στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας.

«Έχουμε κάνει συναντήσεις με την ΠΑΕ και σύντομα θα υπογραφεί η σύμβαση για την Λεωφόρο, αυτή την στιγμή δεν υπάρχει λόγος ν’ αναφερθούμε σε ποσά, αλλά σίγουρα και αυτή η συμφωνία θα βοηθήσει το πλάνο μας για τον Ερασιτέχνη. Όσον αφορά το κομμάτι της Διπλής Ανάπλασης, η θέση μας είναι ο Παναθηναϊκός να μην φύγει από την ιστορική του έδρα και η επιθυμία μας είναι το νέο γήπεδο να γίνει στην Λεωφόρο. Θα κάνουμε ότι μπορούμε για να παραμείνουμε στον χώρο μας, σεβόμενοι πάντα τις ασφαλιστικές δικλείδες που υπάρχουν» είπε χαρακτηριστικά ο Ηλίας Μιχαλαριάς.

Πηγή: Sport-fm.gr