Να τονώσει την ψυχολογία και την πεποίθηση των φίλων της ΑΕΚ πως κάτι «δυνατό» γεννιέται μέσα από τις… στάχτες του υποβιβασμού στην τρίτη Εθνική θέλει ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Ο νέος ισχυρός άνδρας της «Ένωσης» προτίθεται την επόμενη εβδομάδα να παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου και να τοποθετηθεί για πρώτη φορά ανοιχτά (πέραν μιας γραπτής δήλωσης που έκανε) για το όραμά του. Τόσο για μία δυνατή ΑΕΚ που θα πρωταγωνιστεί στη Σούπερ Λίγκα, όσο και για το νέο γήπεδο της ομάδας που είναι ήδη στα σκαριά.

Παράλληλα, ο «τίγρης» έχει ζητήσει να γίνουν 3-4 ακόμη μεταγραφές επιπέδου… Κορδέρο (σήμερα ανακοινώνεται η απόκτηση του Βασίλη Ρόβα), τόσο για να ενισχυθεί αγωνιστικά το ήδη πολύ δυνατό για τα δεδομένα της τρίτης κατηγορίας και όχι μόνο ρόστερ της ΑΕΚ, όσο και για να «φτιαχτεί» ο κόσμος. Άλλωστε βάσει προγραμματισμού τα εισιτήρια διαρκείας για τη νέα σεζόν θα κυκλοφορήσουν περί τα μέσα Ιουλίου και εφόσον αυτό συμπέσει με κάποιες «δυνατές» μεταγραφές η ανταπόκριση του κόσμου θα είναι μεγαλύτερη.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης έχει μεταφέρει στον Ντούσαν Μπάγεβιτς και τα μέλη του τιμ πως θέλει να αποκτηθούν δύο φορ κλάσης. Ήδη εξετάζονται λύσεις μόνο από το εξωτερικό, με καλό όνομα και βιογραφικό. Στα υπόψη παραμένει ο Τζακ Τάουπ, αλλά για την ώρα φαίνεται πως αναζητείται κάτι καλύτερο.

Όσο για τις υπόλοιπες μεταγραφικές κινήσεις, αλλά και τα λοιπά ζητήματα της ομάδας όπως της προετοιμασίας (το βασικό στάδιο αναμένεται να γίνει τον Αύγουστο, πιθανότατα στο Καρπενήσι), το τιμ των Δέλλα, Λυμπερόπουλου, Μπάγεβιτς και Ζήκου είναι σε ανοικτή γραμμή. Ο τελευταίος ετοιμάζεται να στελεχώσει με καταρτισμένους προπονητές και κατόχους διπλωμάτων UEFA τις ακαδημίες της ΑΕΚ.

Πηγή: sport-fm.gr