Τη θέση του αριστερού μπακ προσπαθεί να καλύψει ο ΠΑΟΚ που παρακολουθεί στενά τον Μίικο Αλμπορνόζ, αφού θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο πως ο Δανός Πόουλσεν δεν θέλει ούτε ν’ ακούσει για Ελλάδα.

Άλλωστε τις τελευταίες ημέρες βγήκαν στην επιφάνεια μια σειρά από δυσφημιστικές αναφορές των Δανών αναφορικά με το ελληνικό ποδόσφαιρο, γεγονός που κατέστησε ακόμη πιο δύσκολη οποιαδήποτε προσπάθεια προσέγγισής του.

Έτσι, οι άνθρωποι του «Δικεφάλου του Βορρά» αναγκαστικά στρέφονται σε άλλες λύσεις για το αριστερό άκρο της άμυνας και μία από αυτές ακούει στο όνομα Μίκο Αλμπορνόζ.

Πρόκειται για ποδοσφαιριστή της Μάλμε ηλικίας 23 χρονών. Ο Σουηδός με χιλιανές ρίζες ποδοσφαιριστής μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια άνεση και στα δεξιά και έχει συμβόλαιο μέχρι το 2015 με την ομάδα.

Ένα περιστατικό που είχε συμβεί στα τέλη του 2012, όμως, τον έχει κάνει να προτιμά να εγκαταλείψει την πατρίδα του. Τότε, συγκεκριμένα, κατηγορήθηκε πως διατηρούσε σεξουαλικές σχέσεις με μια 14χρονη, με αποτέλεσμα να περάσει από δίκη και να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Πηγή: sport-fm.gr