Ο τραυματισμός του την περασμένη Κυριακή προκάλεσε θλίψη σε ολόκληρη την ποδοσφαιρική κοινότητα της Ιταλίας. Ο Χαβιέ Ζανέτι «προδόθηκε» από τον αχίλλειο τένοντα και αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο, πιθανότατα για τελευταία φορά στην καριέρα του, αφού οι περισσότεροι πιστεύουν πως είναι εξαιρετικά δύσκολο να επιστρέψει στα γήπεδα στην ηλικία που βρίσκεται. Ο ίδιος ο Αργεντινός, όμως, όπως και πολλοί συνάδελφοί του, είναι βέβαιοι πως για ακόμα μία φορά ο Χαβιέ θα διαψεύσει τους πάντες και θα αγωνιστεί εκ νέου με τη φανέλα της Ίντερ.

Ανάμεσα σε εκείνους που πιστεύουν στην πλήρη αποκατάσταση του προβλήματος του Ζανέτι είναι ο προπονητή της Ίντερ, Αντρέα Στραματσόνι. Αυτό φάνηκε από το μήνυμά του προς τον αρχηγό, το οποίο αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα των «νερατζούρι».

«Ο Ζανέτι δεν είναι ένας οποιοσδήποτε παίκτης. Ο Ζανέτι είναι η Ίντερ. Και όπως η Ίντερ πρέπει να ξεπεράσει αυτή τη δύσκολη στιγμή, έτσι και αυτός πρέπει να παλέψει όπως έκανε πάντα, προκειμένου να επιστρέψει για να πάρει την ομάδα από το χέρι και να την οδηγήσει στο δρόμο των επιτυχιών.

Από τη μεριά μου θέλω να τον ευχαριστήσω για όσα έχει προσφέρει φορώντας τη φανέλα του συλλόγου, αλλά και για τη βοήθεια που πρόσφερε σε μένα, από την πρώτη μου μέρα στην ομάδα.

Τον περιμένω, τον θέλω στο πλάι μου το συντομότερο δυνατό, ώστε μαζί να οδηγήσουμε την Ίντερ στις επιτυχίες που η διοίκηση και ο κόσμος μας αξίζουν. Η προσφορά του είναι σημαντικότατη, όλοι τον περιμένουμε να επιστρέψει για να γράψουμε μια ακόμα πιο όμορφη ιστορία. Μια ιστορία που θα μας βρει ξανά στην κορυφή της Ιταλίας και της Ευρώπης.
Σε αυτή τη νέα ιστορία, ο Χαβιέ Ζανέτι θα είναι ο αρχηγός μας μέσα στον αγωνιστικό χώρο», έγραψε ο Αντρέα Στραματσόνι.

Πηγή: sport-fm.gr