Ο Γκάρεθ Μπέιλ ήταν για κάποια χρόνια η ακριβότερη μεταγραφή στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, καθώς η Ρεάλ Μαδρίτης δαπάνησε για να τον αποκτήσει από την Τότεναμ το ποσό των 90,9 εκατ. Βρετανικών λιρών. Ωστόσο, ο Ουαλός μέσος δεν βγήκε στην πρωταθλήτρια Ευρώπης όπως θα ήθελαν οι άνθρωποί της, που πήραν την απόφαση να ξοδέψουν τόσα χρήματα για να τον εντάξουν στο ρόστερ τους.

Πλέον, οι Μαδριλένοι σκέφτονται πολύ σοβαρά να «σκοτώσουν» τον Μπέιλ με ένα ποσό πολύ μικρότερο σε σχέση με αυτό που τον απέκτησαν. Σύμφωνα με την «Don Balon», η ισπανική ομάδα θα αποδεχτεί οποιαδήποτε πρόταση φτάσει στα γραφεία της και η οποία θα είναι από 60 εκατ. Ευρώ και πάνω. Ποσό λίγο μεγαλύτερο από το μισό όσων έδωσε, για να τον αποκτήσει πριν από τέσσερα χρόνια.

Στη Ρεάλ φαίνεται ότι έχουν προβληματιστεί ιδιαιτέρως  από τους συνεχείς τραυματισμούς του Ουαλού μεσοεπιθετικού και θέλουν να κρατήσουν στο έμψυχο δυναμικό τους έναν παίκτη που βγάζει συνεχώς τέτοιου είδους προβλήματα.

Σύμφωνα με το συγκεκριμένο δημοσίευμα, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι έτοιμη να εκμεταλλευτεί το γεγονός και να αποκτήσει τον 28χρονο ποδοσφαιριστή, για τον οποίο ενδιαφέρεται έντονα και μάλιστα για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Δίνει τον Ουαλό, θέλει τον Άγγλο

Όμως, στη Ρεάλ Μαδρίτης δεν φαίνεται να διδάχθηκαν από το παρελθόν και θέλουν να κάνουν ξανά… μάγκες τους ανθρώπους της Τότεναμ. Σύμφωνα ξανά με το «Do Balon», η «βασίλισσα» ετοιμάζεται να προσφέρει 200.000.000 ευρώ για να αποκτήσει τον Χάρι Κέιν.

Ο Άγγλος επιθετικός έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά τη σεζόν, καθώς έχει σκοράρει μέχρι στιγμής σε 9 ματς 11 φορές, ενώ έχει μοιράσει και μία ασίστ. Ο «τυφώνας» επιβεβαιώνει το προσωνύμιό του, έχοντας παρασύρει στο διάβα του σχεδόν όλους τους αντίπαλους που βρήκε μπροστά του.