Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Πέμπτη (11/4) τη Φενέρμπαχτσε στον πρώτο προημιτελικό του Europa Conference League και η UEFA στάθηκε στον Αγιούμπ Ελ Κααμπί, τον οποίο χαρακτήρισε παίκτη-κλειδί για την ελληνική ομάδα.

Η εβδομάδα που διανύουμε είναι εβδομάδα ευρωπαϊκών υποχρεώσεων και μπορεί να έχουμε φτάσει στον Απρίλιο αλλά το ελληνικό ποδόσφαιρο εξακολουθεί να έχει εκπροσώπηση και μάλιστα διπλή. Τόσο οι Ερυθρόλευκοι όσο και ο ΠΑΟΚ, ο οποίος θα αντιμετωπίσει τη Μπριζ, είναι στους «8» του Europa Conference League και η UEFA μέσω του επίσημου λογαριασμού της διοργάνωσης στο Twitter αρχίζει να βάζει τους πάντες σιγά-σιγά στο κλίμα.

Η ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική ομοσπονδία, λοιπόν, επέλεξε τέσσερις παίκτες-κλειδιά, όπως τους χαρακτήρισε, ενόψει των πρώτων προημιτελικών της Πέμπτης (11/4) και ένας εξ αυτών παίζει σε ελληνική ομάδα και συγκεκριμένα στον Ολυμπιακό. Ο λόγος για τον Ελ Κααμπί, τον 30χρονο Μαροκινό σέντερ φορ που έχει πετύχει 5 γκολ φέτος στη διοργάνωση και θέλει, φυσικά, να βρει δίχτυα και στη διπλή μάχη με τους Τούρκους.

Από εκεί και πέρα, οι άλλοι τρεις παίκτες στους οποίους στάθηκε η UEFA είναι ο Ντόουγκας Λουίς της Άστον Βίλα, ο Ράφαελ Ονιεντίκα της Μπριζ και ο Πάβελ Σουλτς της Βικτόρια Πλζεν.