Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μαζί με τους παίκτες του αφήνουν πίσω τον αγώνα με τη Λαμία (1-5) και επικεντρώνονται στο σπουδαίο ευρωπαϊκό αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε. Ματς του Conference League που θα διεξαχθεί την Πέμπτη σε ένα γεμάτο φαληρικό γήπεδο και έχει μία μεγάλη προοπτική σε ευρωπαϊκό επίπεδο για τους Πειραιώτες.

Σε επίπεδο αρχικής προσέγγισης και πρώτων σκέψεων του ισπανού προπονητή για τον αγώνα αυτόν σε πρώτο πλάνο φαίνεται να είναι το 4-3-3, με τους Έσε, Τσικίνιο και Όρτα ακλόνητους στον άξονα.

Βέβαια υπάρχουν ακόμα ερωτηματικά για την 11άδα. Εάν ο Ορτέγα είναι στο 100% (εκτιμάται πώς και αυτός και ο Αλεξανδρόπουλος θα είναι ΟΚ για τη Φενέρ) θα ξεκινήσει αυτός, αλλιώς θα προκύψει άλλη επιλογή. Κατά τα άλλα οι Τζολάκης, Κάρμο, Ρέτσος, Ροντινέι και για την επίθεση οι Φορτούνης, Μασούρας και Ελ Καμπί αποτελούν τα φαβορί. Υπάρχουν και παίκτες που διεκδικούν και αυτοί θέση για τη βασική 11άδα, όπως ο Γιόβετιτς.

Άρα σαν μία πρώτη εκτίμηση η 11άδα για την αναμέτρηση με τη Φενέρ θα είναι με την εξής διάταξη: Τζολάκης – Ορτέγα (εφόσον είναι στο 100% από τις ενοχλήσεις του ο Αργεντίνος), Ρέτσος, Κάρμο και Ροντινέι – Έσε, Όρτα και Τσικίνιο – Μασούρας, Φορτούνης και Ελ Καμπί.