Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μίλησε στους παίκτες του Ολυμπιακού για το ματς με τη Φενέρμπαχτσε, ξεκαθαρίζοντας ότι πρέπει να συγκεντρωθούν απόλυτα στο παιχνίδι, από την πρώτη στιγμή που θα πατήσουν το πόδι τους στο χορτάρι.

Ο Μεντιλίμπαρ στην ομιλία του προς τους παίκτες τους τόνισε ότι για να βγουν στον αγωνιστικό χώρο αυτά που δουλεύουν στις προπονήσεις θα πρέπει όλοι να είναι συγκεντρωμένοι και πιστοί στο πλάνο που θα εφαρμόσουν.

Τους είπε χαρακτηριστικά: «Θέλω να είστε συγκεντρωμένοι από το πρώτο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο του αγώνα. Μόνο εάν παίξουμε με συγκέντρωση θα μπορέσουμε να πετύχουμε το στόχο μας. Το μυαλό όλων μας είναι στο ματς της Πέμπτης και πρέπει να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα», τόνισε ο Μεντιλίμπαρ στους παίκτες του και πρόσθεσε:

«Πρέπει να κάνουμε δυνατές προπονήσεις και να εφαρμόσουμε στο παιχνίδι αυτά που κάνουμε στην προπόνηση. Το έχω τονίσει ξανά ότι αυτό είναι κάτι που το θεωρώ πάρα πολύ σημαντικό και θέλω να δω από όλους σας την καλύτερη δυνατή προσπάθεια».