Ο Παναθηναϊκός πήρε μία πολύ μεγάλη νίκη, επικρατώντας εκτός έδρας της Βίρτους Μπολόνια με 81-79, καθώς ο Κέντρικ Ναν ευστόχησε σε μεγάλο buzzer beater στο τέλος της αναμέτρησης.

Παίκτες σαν τον Κέντρικ Ναν είναι ικανοί να αλλάξουν τα πάντα σε μια ομάδα και αυτό είναι κάτι που γνωρίζουν πολυ καλά στη διοίκηση του «τριφυλλιού»! Η «πράσινη» ΚΑΕ έχει κινήσει τις διαδικασίες εδώ και αρκετό καιρό ώστε να κρατήσει τον Αμερικάνο γκαρντ για άλλα δύο χρόνια, χωρίς ωστόσο να υπάρχει κάτι σίγουρο τη δεδομένη χρονική στιγμή!

Πέραν από το μεγάλο σουτ με το οποίο ο Παναθηναϊκός έφτασε μια ανάσα από τη δεύτερη θέση, ο 28χρονος Αμερικάνος, στην παρθενική του χρονιά στην Euroleague έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο ρόστερ του Εργκίν Αταμάν καθώς μετράει κατά μέσο όρο από 14,8 πόντους με 3 ασίστ και 2,4 ριμπάουντ σε 26:35 λεπτά εντός παρκέ.

Μπορεί ο ίδιος να αποκάλυψε πριν λίγες ημέρες ότι ο λόγος που πήγε στον Παναθηναϊκό ήταν να επιστρέψει στο NBA, ωστόσο υπογράμμισε μεταξύ άλλων ότι φέτος υπήρξαν επιτυχίες και απαράμιλλη αγάπη από τον κόσμο της ομάδας.

Πηγή: gazzetta.gr