Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει… πάρει σπίτι του, από το 2007 κι έπειτα, τη φανέλα της εθνικής Πορτογαλίας με το Νο7 στην πλάτη, τώρα όμως ήρθε η ώρα για να τη φορέσει κάποιος άλλος και συγκεκριμένα ο Μπρούμα, ο οποίος τη σεζόν 2020-21 είχε περάσει από τον Ολυμπιακό ως δανεικός από την Αϊντχόφεν.

Οι Πορτογάλοι, οι οποίοι έχουν εξασφαλίσει τη συμμετοχή τους στο Euro 2024, έκλεισαν δύο φιλικά κόντρα σε Σουηδία και Σλοβενία, με τον Ρομπέρτο Μαρτίνεθ να μην καλεί τον CR7 ώστε να ξεκουραστεί. Έτσι, για πρώτη φορά μετά το 2007 όλος ο κόσμος είδε τη φανέλα με το Νο7 της Πορτογαλίας να τη φοράει κάποιος άλλος παίκτης.

Ο… τυχερός της υπόθεσης ήταν ο Μπρούμα, ο οποίος είχε παίξει στον Ολυμπιακό τη σεζόν 2020-21, με τον Μαρτίνεθ να τον βάζει ως αλλαγή και να δικαιώνεται αφού λίγα λεπτά, σαν άλλος… Ρονάλντο, σκόραρε, βοηθώντας κι αυτός στο να έρθει η νίκη με το εντυπωσιακό 5-2.

Από εκεί και πέρα, όταν ο Κριστιάνο θα επιστρέψει για τα επόμενα παιχνίδια είναι δεδομένο ότι θα φοράει το Νο7, οι οπαδοί της Πορτογαλίας όμως καλό θα είναι να συνηθίζουν σιγά-σιγά στην ιδέα ότι αυτή η φανέλα θα είναι κάποιου άλλου παίκτη σε λίγα χρόνια αφού η αντίστροφη μέτρηση για το τέλος της καριέρας του Ρονάλντο έχει αρχίσει.