Αίσθηση προκαλούν τα νέα που έρχονται από την Αργεντινή, εκεί όπου διαιτητής σε ερασιτεχνικό αγώνα μαχαίρωσε στο στήθος ποδοσφαιριστή έπειτα από έντονη λογομαχία που είχαν σοκάροντας τους πάντες, με την αστυνομία να προχωράει, φυσικά, στη σύλληψή του.

Σε κανέναν διαιτητή του κόσμου δεν αρέσει το να διαμαρτύρονται οι παίκτες για τις αποφάσεις του και να έχουν έντονες συζητήσεις μαζί του. Κανείς, όμως, δεν σκέφτηκε να… βγάλει μαχαίρι και να το καρφώσει στο στήθος του παίκτη που διαμαρτύρεται, μέχρι που βρέθηκε τελικά ο ρέφερι που το έκανε και αυτό.

Στην Αργεντινή, η κάμερα ενός θεατή σε ερασιτεχνικό αγώνα ποδοσφαίρου κατέγραψε τη στιγμή που ο 62χρονος διαιτητής είχε συζήτηση σε έντονο ύφος με έναν 21χρονο παίκτη, τον οποίο τελικά μαχαίρωσε στο στήθος! Αμέσως, φυσικά, επικράτησε πανικός, με τον ποδοσφαιριστή να μεταφέρεται άμεσα στο νοσοκομείο με με πρόβλημα στον πνεύμονα και να βγαίνει τελικά νικητής στη μάχη που έδωσε για να κρατηθεί στη ζωή χάρη σε ένα θαύμα, όπως είπε η οικογένειά του.

Όσο για τον… μαχαιροβγάλτη διαιτητή, συνελήφθη από την αστυνομία και θα πρέπει τώρα να εξηγήσει γιατί έκανε αυτό που έκανε.