Ακόμη «τρέμει» το ιταλικό ποδόσφαιρο από το… σεισμό των αποκαλύψεων για την εμπολοκή ποδοσφαιριστών σε σκάνδαλο παράνομου στοιχηματισμού, ενώ οι αποκαλύψεις δεν έχουν τέλος. Ως τώρα στην υπόθεση έχουν εμπλακεί τέσσερα ονόματα: Οι Νικολό Φατζόλι της Γιουβέντους, οι Σάντρο Τονάλι της Νιούκαστλ, Νικολό Τζανιόλο της Άστον Βίλα και Νίκολα Ζαλέφσκι της Ρόμα. Όλοι τους ερευνώνται από τις αρχές της Ιταλίας, ενώ για τη δραστηριότητα του Φατζόλι ήξερε τουλάχιστον ένας ακόμη συμπαίκτης του στη «Βέκια Σινιόρα».

Σύμφωνα με την αποκάλυψη της «La Repubblica» για τον εθισμό του 22χρονου μέσου στον παράνομο στοιχηματισμό – όπου φέρεται να πόνταρε πάνω από ένα εκατομμύριο ευρώ – γνώριζε ο Λεονάρντο Μπονούτσι. Ο έμπειρος Ιταλός κεντρικός αμυντικός έφυγε από τους «μπιανκονέρι» το περασμένο καλοκαίρι και πήγε στην Ουνιόν Βερολίνου.

Προηγουμένως ήταν ένας από τους ηγέτες των αποδυτηρίων. Τα ιταλικά ΜΜΕ εικάζουν πως για να το ήξερε ο Μπονούτσι σημαίνει πως το γνώριζαν και όλοι οι αρχηγοί της Γιουβέντους, οπότε αυτό αναγάγει την υπόθεση σε… κοινό μυστικό στο εσωτερικό της ομάδας.

Ο Μπονούτσι, μάλιστα, φέρεται να έχει συζητήσει με τον Φατζόλι για το συγκεκριμένο θέμα, χωρίς ωστόσο να προκύπτει ότι και εκείνος είναι μπλεγμένος στο θέμα, με τους Ιταλούς ωστόσο να αναμένεται να προχωρήσουν σε νέες αποκαλύψεις μέσα στις επόμενες ώρες…