Στην τραγική κατάληξη που είχε η αναζήτηση της 38χρονης Lin Qiu Yun αναφέρεται σε ανακοίνωσή του το Χαμόγελο του Παιδιού. Σήμερα ταυτοποιήθηκε η σορός της η οποία εντοπίστηκε σε βαλίτσα στην περιοχή Βίλια Αττικής.

Τα αίτια του θανάτου της διερευνώνται από τις αρμόδιες αρχές.

Η Lιn Qiu Yun είχε εξαφανιστεί στις 17.10.2020, από την περιοχή του Μεταξουργείου. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της και στις 24.10.2020 προχώρησε στην δημοσιοποίηση των στοιχείων της ενήλικης, κατόπιν αιτήματος των οικείων της καθώς συνέτρεχαν λόγοι οι οποίοι έθεταν τη ζωή της σε κίνδυνο.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια της Lin Qiu Yun και θα βρίσκεται δίπλα τους για οτιδήποτε χρειαστούν. Παράλληλα, παρακαλεί για την άμεση αφαίρεση της φωτογραφίας από όπου υπάρχει η ανακοίνωση της εξαφάνισης.

#MisssingAlert ΤΡΑΓΙΚΟ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΗΣ LIN QIU YUN, 38 EΤΩΝ

https://www.hamogelo.gr/gr/el/ta-nea-mas/tragiko-telos-stin-anazitisi-tis-lin-qiu-yun-38-eton/

Δημοσιεύτηκε από Το Χαμόγελο του Παιδιού – The Smile of the Child στις Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου 2020

Νωρίτερα σήμερα είχε γίνει γνωστό πως η σορός που εντοπίστηκε μέσα στη βαλίτσα σε φρεάτιο στα Βίλια Αττικής ανήκει σε Κινέζα, 38 ετών, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ.

Ο ιατροδικαστής που εξέτασε σήμερα τη σορό δεν προσδιόρισε την ακριβή αιτία του θανάτου της άτυχης γυναίκας, λόγω του γεγονότος ότι η σορός της είναι σε προχωρημένη σήψη.

Η Αστυνομία διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη ή των δραστών της αποτρόπαιης αυτής ανθρωποκτονίας.