Μια φωτογραφία-ντοκουμέντο της 28χρονης Κυριακής Γρίβα, η οποία δολοφονήθηκε το μοιραίο βράδυ της Πρωταπριλιάς από τα χέρια του 39χρονου πρώην συντρόφου της, έξω από το Αστυνομικό Τμήμα των Αγίων Αναργύρων, δημοσίευσε ο ΑΝΤ1 και η εκπομπή «Το Πρωινό».

Το χέρι της Κυριακής φαίνεται να είναι γεμάτο μελανιές. Το κορίτσι, που δολοφονήθηκε άγρια, χαμογελά δίπλα στον 39χρονο πρώην σύντροφό του.

Η φωτογραφία τραβήχτηκε το καλοκαίρι του 2020 πριν από τη μήνυση της Κυριακής για κακοποίηση και βιασμό σε βάρος του πρώην συντρόφου της, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής.

Στο μεταξύ, ο 39χρονος αποσωληνώθηκε μετά την απόπειρα αυτοκτονίας του στις φυλακές του Κορυδαλλού. Την εξέλιξη επιβεβαίωσε στο Newsbeast ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος.

«Υπήρξε σήμερα μία πρώτη προσπάθεια αποσωλήνωσής του, η οποία ήταν επιτυχημένη. Επικοινωνεί με το περιβάλλον κανονικά», ανέφερε χαρακτηριστικά στο Newsbeast ο κ. Γιαννάκος.

Ο δολοφόνος της Κυριακής έχει, ήδη, ανακτήσει την επαφή με το περιβάλλον και παραμένει στη ΜΕΘ φρουρούμενος. «Σε λίγες μέρες ο 39χρονος αναμένεται να γυρίσει στη φυλακή και να σαπίσει εκεί», τόνισε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ. Παράλληλα, ο κ. Γιαννάκος έδωσε συγχαρητήρια στους γιατρούς.

Υπενθυμίζεται πως ο δράστης του εγκλήματος στους Αγίους Αναργύρους έκανε απόπειρα αυτοκτονίας, χρησιμοποιώντας τους επιδέσμους, που είχαν τοποθετήσει οι γιατροί στο κεφάλι και τον λαιμό του.