Τον φίλο της άτυχης Κυριακής Γρίβα ο οποίος βρισκόταν στο πλευρό της όταν εκείνη ήρθε αντιμέτωπη με τη δολοφονική μανία του συντρόφου της, έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων την 1η Απριλίου 2024, θέλει να συναντήσει ο πατέρας της.

Ο πατέρας της, ο οποίος βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση μετά τη δολοφονία της κόρης του, ελπίζει η τιμωρία του δράστη να είναι παραδειγματική ενώ σύμφωνα με το ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star Channel, τις τελευταίες ημέρες έχει επιδιώξει να έρθει σε επαφή με τον φίλο της Κυριακής, που ήταν μαζί της την ώρα της δολοφονίας της, καθώς η μαρτυρία του είναι πολύ σημαντική, όμως αυτό δεν είναι εφικτό.

Ο πατέρας της, θέλει να του μιλήσει, να συναντηθούν ώστε να μάθει από εκείνον τι ακριβώς συνέβη τη μοιραία μέρα που η κόρη του έπεσε νεκρή, καθώς επίσης, αν η νεαρή κοπέλα του είχε εκμυστηρευτεί κάτι περισσότερο για τον 39χρονο πρώην σύντροφό της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Star και της δημοσιογράφου Κατερίνας Ρίστα, ο πατέρας της Κυριακής τον καλεί, όμως ο νεαρός έχει κλειστό το κινητό του καθώς βρίσκεται σε σοκ.

Πατέρας Κυριακής: «Δεν είναι τρελός, είναι δολοφόνος»

Ο πατέρας της Κυριακής Γρίβα μιλώντας στο Star μέσω της δικηγόρου του, σχολίασε και το γεγονός ότι ο δράστης επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή του.

«Ήταν δήθεν αυτοκτονία, ακόμα και αυτό δείχνει ότι είναι χειριστικός, κάνει τα πάντα για να πείσει ότι είναι τρελός. Δεν είναι τρελός, είναι δολοφόνος. Οι ψυχίατροι που τον εξέτασαν μίλησαν για επιλεκτική αμνησία» είπε.