Δεκάδες αυτοκίνητα στην Αττική είχε κλέψει συμμορία που εξάρθρωσε η ΕΛ.ΑΣ. καταφέρνοντας να αποκομίσει κέρδη 980.000 ευρώ.

Οι υπηρεσίες της ΕΛ. ΑΣ, έπειτα από συντονισμένες ενέργειες, πέρασαν χειροπέδες σε έξι άτομα ηλικίας από 21 έως 51 ετών, ανάμεσά τους και ηθοποιός που συμμετείχε στη σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης».

Σε βίντεο που φέρνει στο φως το MEGA, απεικονίζονται τα μέλη της συμμορίας να έχουν βάλει στόχο ένα από τα ΙΧ και με φακούς το περιεργάζονται εντός της πυλωτής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η σπείρα στην συνέχεια το έκλεβε, το πήγαινε σε περιοχή στα βόρεια προάστια, στην περιοχή Παπάγου. Όταν κανείς δεν αναζητούσε το αυτοκίνητο, το πήγαιναν σε δικά τους συνεργεία στα δυτικά προάστια και τα αποσυναρμολογούσαν ή άλλαζαν τον αριθμό πλαισίου.

Ο ρόλος του ηθοποιού

Σε ότι αφορά στον 51χρονο πρώην ηθοποιό «διέθετε και αυτός συνεργείο αυτοκινήτων στις Αχαρνές και πλησίον αυτού σε ανώνυμη οδό σε υπαίθριο χώρο με υψηλή περίφραξη από τσίγκους και μεγάλη διπλή πόρτα, λειτουργούσε αυτοσχέδιο διαλυτήριο οχημάτων.

Τον χώρο του αυτοσχέδιου διαλυτηρίου επισκέπτονταν τακτικά ο φερόμενος ως αρχηγός με κλειστό ΙΧΦ αυτοκίνητο τύπου βαν και φόρτωνε ανταλλακτικά αυτοκινήτων πληρώνοντας τους για την αποσυναρμολόγηση των αυτοκινήτων».

Σημειώνεται ότι ανάμεσα στα θύματα της εγκληματικής ομάδας και ένας παλαίμαχος διεθνής ποδοσφαιριστής, ο οποίος είχε δει τη μοτοσικλέτα του να «βγάζει φτερά».