«Αγαπώ όλες τις γυναίκες του κόσμου. Δεν ξέρω για ποιον λόγο έγινε. Γυναίκες, ζητώ να στολίζετε τον κόσμο, όχι να τον ασχημαίνετε και σας λατρεύουμε γιατί και εμείς βγήκαμε από γυναίκα και η γυναίκα βγήκε από γυναίκα» λέει ο 34χρονος που κατηγορείται ότι χτύπησε με ατμοσίδερο την 32χρονη σύζυγό του και την περιέλουσε με χλωρίνη στο Άργος.

«Τσακωθήκαμε, ήρθαμε λίγο σε… Συγγνώμη λέω, συγγνώμη, βέβαια λέω συγγνώμη σε όλες τις γυναίκες του κόσμου και στη γυναίκα μου. Δεν έχω κάνει κάτι, ήταν οι πράξεις της που την τιμωρήσανε» προκαλεί ο 34χρονος, μιλώντας στο Live News.

«Αυτή ισχυρίζεται χίλια δύο πράγματα. Εγώ είπα είναι έτσι αλλά την αγαπώ. Δεν ξέρω τι έχει πει, τι έχει κάνει. Να είναι καλά όπου και να είναι και να ακούει αυτό το τραγούδι ”άμα δεις τα παιδιά να τους πεις ένα γεια”», προσθέτει.

Ο 34χρονος με καταγωγή από το Άργος αρνείται ότι έριξε χλωρίνη στην 32χρονη μητέρα δύο παιδιών και ότι την χτύπησε με σίδερο. Παραδέχεται ωστόσο, πως εκείνος την πήγε στο νοσοκομείο γιατί ήταν χτυπημένη.

Ήταν γεμάτη μώλωπες

«Είναι απορίας άξιο πώς δεν πήγαν στο νοσοκομείο Άργους. Μάλλον για να μην τους δει η κοινή γνώμη και μάθουν τι έχει συμβεί», είπε ο Μιχάλης Γιαννακός, πρόεδρος ΠΟΕΔΗΝ.

Οι γιατροί που περιέθαλψαν την 34χρονη εντόπισαν κακώσεις και μώλωπες στο σώμα της ωστόσο, από τις αξονικές και τις εργαστηριακές εξετάσεις που της έγιναν, δε διαπιστώθηκαν χτυπήματα από σιδερόβεργα ή επίθεση με χλωρίνη.

«Διαπίστωσαν ότι έχει μώλωπες σε όλο το σώμα», προσθετέοι ο πρόεδρος ΠΟΕΔΗΝ.

«Εγώ γάλα έριξα. Αυτή λέει χλωρίνη. Έχω δώσει εντολή να κλειστεί το σπίτι με λουκέτα, να μην κάνει παρέμβαση κανένας. Υπάρχει κάποιο αποδεικτικό, επίσημο στοιχείο; Αίματος στο σίδερο;», είπε ο δράστης. «Εγώ έφυγα 3 η ώρα εκείνο το βράδυ να πάω να λύσω έναν λογαριασμό τον οποίο δεν έλυσα ποτέ», προσθέτει.

Σε κακοποιητικό περιβάλλον μεγάλωσε ο φερόμενος ως δράστης

Ο 34χρονος φέρεται να ήταν χρήστης ναρκωτικών από μικρή ηλικία. Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής του Mega, και ο ίδιος μεγάλωσε σε ένα νοσηρό περιβάλλον καθώς η μητέρα του, η οποία πέθανε πριν από επτά χρόνια, έπεφτε θύμα των άγριων ξυλοδαρμών από τον πατέρα του.

«Έχω αναπηρία στο χέρι, έχω πέντε δάχτυλα κομμένα, τα τέσσερα. Έχω μόνο το δεξί. Ένα παιδί ταλαιπωρημένο. Λάτρευα και λατρεύω την οικογένειά μου».

Οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν μετά την καταγγελία της συζύγου του. Η 32χρονη με τα παιδιά της φέρεται να έχει φύγει από το σπίτι και να βρίσκεται στο πατρικό της προσπαθώντας να αναρρώσει.

«Την αγαπώ, πάντοτε την αγάπαγα. Ήταν ένα απλό, καλό κορίτσι. Και πάντα όλο κάτι μου έκρυβε. Είναι η γυναίκα μου. Τιμώ το στεφάνι μου, αγαπώ τα παιδιά μου. Γίνανε όλα για την προσβολή των παιδιών μου».

Αύριο, Τρίτη 05/03, αναμένεται να απολογηθεί στον εισαγγελέα.

«Είναι ένα οικογενειακό δράμα» λέει ο δικηγόρος του 34χρονου

«Είναι ένα δράμα οικογενειακό αυτή η περίπτωση», λέει, μιλώντας στο MEGA, ο δικηγόρος του 34χρονου, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος.

«Τον υποστηρίζω για τις ελαφρυντικές περιστάσεις που έχει, δεν υπήρχε χτύπημα με σιδερόβεργα. Αυτή η κατηγορία που αύριο θα έχει να αντιμετωπίσει είναι ο βιασμός και η βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη, όχι απόπειρα ανθρωποκτονίας. (…) Είναι μια περίπλοκη υπόθεση που πρέπει να έρθουμε σε σεβασμό στα δυο παιδιά αλλά και για το θύμα. Ζητώ συγγνώμη για ό,τι της έχει συμβεί».

Σύμφωνα με τον κ. Θεοδωρόπουλο: «Θα αναλύσει τα πραγματικά περιστατικά και τι “όπλισε το χέρι του” για να κάνει αυτήν την παράνομη ενέργεια. (…) Το εν βρασμώ ψυχικής ορμής μπορούμε να το πούμε. (…) Αυτό που πρέπει να κάνει η δικαιοσύνη να κάνει, θα το κάνει. Μπορώ νομικά να τον υπερασπιστώ, δε δικαιολογεί κανείς τη βία».

«Τη χτυπούσε, την έσερνε από τα μαλλιά»

«Ήταν βίαιος άνθρωπος, αληθεύει και η χλωρίνη και την έπλυνε αμέσως γι’ αυτό δεν υπάρχουν αποδεικτά στην ιατροδικαστική που έκανε ο γιατρός. Πιστεύω να βρούμε τη δικαιοσύνη γιατί είναι κρίμα τόσες γυναίκες που έχουν πεθάνει από τέτοιους ανθρώπους και να θέλουν και μετά να βγαίνουν και αθώοι. Το πώς είδα εγώ την αδερφή μου όταν βγήκε από το νοσοκομείο… μαυρισμένη από πάνω μέχρι κάτω, το ένα το μάτι της δεν βλέπει. Αν είναι δυνατόν, αν την σκότωνε θα μου την ξαναέφερνε εμένα πίσω» συγκλονίζει η αδερφή της.

Αναφερόμενη σε παλιότερο περιστατικό βίας, εξίσου σημαντικό, σημειώνει: «Δύο εβδομάδες κλειδωμένη μέσα στο σπίτι την είχε και τη βάραγε στο μπάνιο και τα παιδιά άκουγαν, την παρακολουθούσε συνέχεια. (…) Τα παιδιά ούτε σχολείο δεν είχαν πάει, μίλησα με τα σχολεία και μου τα επαλήθευσαν. Την χτυπούσε, την έσερνε από τα μαλλιά. Της τα πήρε όλα τα κινητά, τα σταθερά, της τα έσπασε, δεν ήθελε να έχει καμία επαφή με το οικογενειακό της περιβάλλον και ‘τι κάνουμε μέσα στο σπίτι’ είπε να μη σας ενδιαφέρει».

«Υπήρχαν και παλιότερα περιστατικά αλλά όχι σε αυτόν τον βαθμό και σε αυτό το χάλι. Είχανε φτάσει πάλι στο σημείο να ανέβει ο πατέρας μου να την πάρει με τα παιδιά γιατί πάλι την είχε χτυπήσει πολύ άσχημα. (…) Ξέρω ότι απειλούσε και εμένα ο κύριος γιατί ήθελα να βοηθήσω την αδερφή μου και να τη σώσω. Το στεφάνι της το τίμησε, έφαγε ξύλο και θα της στοίχιζε η ζωή για πράγματα αλλουνού. Μιλήστε, είναι αμαρτία από τον Θεό να πεθαίνουν γυναίκες από τέτοιους ανθρώπους» καταλήγει η αδερφή της.