Ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο 38χρονος ο οποίος πριν από μερικές ημέρες συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ραφήνας – Πικερμίου, μετά την καταγγελία 15χρονης για αρπαγή και σεξουαλική παρενόχληση.

Όπως προέκυψε από τα βίντεο που συνέλεξαν οι αστυνομικοί από κάμερες ασφαλείας της περιοχής, ο 38χρονος πράγματι προσέγγισε με το μαύρο πολυτελές τζιπ του την ανήλικη που κινούνταν επί της Λεωφόρου Δημοκρατίας στη Ραφήνα. Ωστόσο, δεν προκύπτει ότι ο ίδιος άνοιξε την πόρτα του οδηγού, κατέβηκε από το όχημα και με χρήση λεκτικής ή σωματικής βίας εξανάγκασε την 15χρονη να επιβιβαστεί σε αυτό.

Το αντίθετο, καθώς η ανήλικη φαίνεται από μόνη της να ανοίγει την πόρτα του συνοδηγού και να επιβιβάζεται στο πολυτελές όχημα.

Όπως κατέθεσε στις Αρχές ο 38χρονος, ο λόγος που την προσέγγισε ήταν καθώς με το κινητό της τηλέφωνο είχε καταγράψει μία «ευαίσθητη» στιγμή του, καθώς λόγω εντερικών διαταραχών προέβη σε κένωση σε ένα χωράφι κοντά στον κεντρικό δρόμο. Σύμφωνα με όσα φέρεται να κατέθεσε, φοβήθηκε ότι το βίντεο ή φωτογραφίες θα διέρρεαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και θα εξασφαλίζονταν καθότι τυγχάνει πρόσωπο γνωστό στην τοπική κοινωνία, λόγω της συνδικαλιστικής του δράσης.

Οι εξηγήσεις του φαίνεται να έγιναν αποδεκτές από εισαγγελέα και ανακριτή, οι οποίοι διέταξαν αφεθεί ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους παρά μόνο να μην προσεγγίσει ξανά την 15χρονη.