Συγκλόνισε με όσα ανέφερε ο πατέρας της 15χρονης κοπέλας στη Ραφήνα, η οποία αναφέρει ότι έπεσε θύμα απαγωγής από έναν άνδρα, που την έβαλε στο αμάξι του με το ζόρι και φέρεται να έδειξε τα γεννητικά του όργανα.

Ο πατέρας μίλησε στην εκπομπή «Tlife» και ανέφερε πως «το κορίτσι ήταν στον δρόμο. Περπατούσε από το σπίτι για να πάει στη γυναίκα μου, στη δουλειά. Και όπως περπάταγε στο δρόμο, σταματάει ένα αυτοκίνητο. Και εκεί πού σταμάτησε τής λέει: “Ανέβα πάνω στο αυτοκίνητο” και αντέδρασε η μικρή και αυτός την έπιασε από το χέρι για να την ανεβάσει στο αμάξι».

Επίσης, είπε ότι «την ανέβασε με το ζόρι, αλλά η κόρη μου αντέδρασε. Στα 200 μέτρα κατέβηκε κάτω, άνοιξε την πόρτα και έπεσε στο έδαφος. Τα κατάφερε, κατέβηκε κάτω και επειδή άκουσαν οι γείτονες εκεί, φώναζε “βοήθεια” η κόρη μου, μετά αυτός σηκώθηκε και έφυγε».

«Πήγε να της πάρει το κινητό και εκείνη την ώρα βγήκαν οι γείτονες και σηκώθηκε και έφυγε», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Το χρονικό

Όλα έγιναν 10 λεπτά πριν τις 4, το μεσημέρι της Πέμπτης (19/10). Η 15χρονη περπατάει επί της Λεωφόρου Δημοκρατίας, όταν ένα μαύρο τζιπ BMW σταματά δίπλα της με τον οδηγό να την ρωτά αν θέλει να την πάει κάπου. Εκείνη απαντά αρνητικά και τότε ο άγνωστος άνδρας αποβιβάζεται και –όπως καταγγέλλεται- την βάζει με τη χρήση βίας μέσα στο αμάξι του.

Τότε, φέρεται να κατέβασε το παντελόνι του και της έδειξε τα γεννητικά του όργανα. Η ανήλικη άρχισε να ουρλιάζει προσπαθώντας να βγει από το αμάξι, ενώ κάποια στιγμή αποβιβάστηκε, με τον κατηγορούμενο να εξαφανίζεται.

Κάτοικος της περιοχής μίλησε στην εκπομπή «Live News» και είπε πως «ακούσαμε τις φωνές τα “βοήθεια, βοηθήστε με” και βγήκαμε έξω και είδαμε ένα κοριτσάκι να περιφέρεται έξω από την πόρτα μας, έξω από τη γειτονιά μας και το πήρε η γυναίκα μου, το ηρέμησε, το έβαλε μέσα στο σπίτι».

«Ειδοποίησε τη μητέρα του από το κινητό της. Το έβαλα μέσα στο σπίτι μου και το ηρέμησα, του έδωσα νεράκι να πιει και ήρθε η μητέρα του μαζί με μία φίλη της μέσα στο σπίτι μου και τους πήρα εγώ με το δικό μου αυτοκίνητο και τους πήγα στην αστυνομία», πρόσθεσε στη συνέχεια.