Κατά του Θάνου Τζήμερου για την επίθεση που εξαπέλυσε στη Σοφία Ζαχαράκη αποκαλώντας την «άτεκνη» και «αστεφάνωτη» τάχθηκε η υποψήφια βουλευτής με το ΚΚΕ και ηθοποιός Ελένη Γερασιμίδου. «Μου είναι φοβερά απεχθές το άτομο αυτό» είπε και τον χαρακτήρισε «φασιστρόμουτρο».

Μιλώντας στην εκπομπή του Mega «ΜΕGA Καλημέρα» με την Ελεονώρα Μελέτη η Ελένη Γερασιμίδου επεσήμανε αναφερόμενη στον Θάνο Τζήμερο: «Δεν μπορώ ούτε να τον ακούω ούτε να τον βλέπω. Δεν μπορώ να κρίνω πόσο άξια υπουργός μπορεί να είναι (σ.σ.: η Σοφία Ζαχαράκη)».

«Ο κος Τζήμερος έπρεπε να ανήκει εκεί που ανήκει κι όχι να κάνει κάτι άλλο», δήλωσε και πρόσθεσε: «Έχουμε πολλά κρυμμένα φασιστόμουτρα. Τον έχω ζήσει, το μίσος του για κάθε τι προοδευτικό είναι εμφανέστατο. Μου είναι απεχθής πολύ».

«Ο Γιώργος Κιμούλης είναι ο καλύτερος εν ζωή ηθοποιός»

Η ηθοποιός ανέφερε πως δεν δέχεται λογοκρισία από κανέναν. «Όταν θέλω να εκφραστώ, γιατί γράφω, εκφράζομαι όπως θέλω. Όταν ήμουν βουλευτής είχα δεχτεί bullying για την ιδεολογία μου. Κάποιος δημοσιόγραφος έβγαλε μία φωτογραφία που ήμουν στη στάση του λεωφορείου. Έγραψαν διάφορα, μου τα είπαν. «Να πάει στο σπίτι της η κατινούλα» και τέτοια» υπογράμμισε.

Παράλληλα, η Ελένη Γερασιμίδου αναφέρθηκε και στην επιστροφή του Γιώργου Κιμούλη στο θέατρο, τονίζοντας πως έκανε πολύ καλά που επέστρεψε.

«Είναι ο καλύτερος εν ζωή ηθοποιός, ανήκει στη γενιά των σπουδαίων» επεσήμανε.