Οι παίκτες του Survivor ξεχάστηκαν για λίγο με τις διασκεδαστικές ερωτήσεις στα παιχνίδια της Καραϊβικής με τους Κόκκινους να επικρατούν με μεγάλη διαφορά, κερδίζοντας ένα απολαυστικό έδεσμα.

Η ομάδα των Κόκκινων νίκησε με σκορ 10-2 τους Μπλε κι έτσι είχαν την ευκαιρία να φάνε τσιζκέικ.

Στο άλλο στρατόπεδο των Μπλε υπάρχει μια μαύρη σκιά πάνω από τους παίκτες μετά τα γεγονότα με τον Τζέιμς Καφετζή και γκρίνια για την ήττα.

Η Χρύσα μάλιστα αστειευόμενη στην κάμερα ισχυρίστηκε πως για την κακή απόδοση της στο παιχνίδι των ερωτήσεων ευθύνεται το μαλλί της: «Δεν γίνεται να χάνουμε 10 – 2. Τι 10 -2; Δηλαδή, εγώ οκ αναλαμβάνομαι το ξανθό το μαλλάκι μου το βάφω το περιποιούμαι, αλλά οι άλλοι που μου το παίζουν και έξυπνοι. Τελικά, ξανθιά βαμμένη λέμε αλλά τελικά δεν ισχύει. Νομίζω ότι οι ερωτήσεις μας κάψανε, δεν φταίμε εμείς, το σύστημα φταίει».

Κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας πολλοί ήταν εκείνοι που ψήφισαν τον Τζέιμς κι έτσι βγήκε στον τάκο με 8 ψήφους: «Ζήτησα από όλη την ομάδα να με ψηφίσει επειδή είμαι πάρα πολύ μπερδεμένος αυτή τη στιγμή και δεν θέλω να βγει υποψήφιο κάποιο άλλο παιδί. Αμφιταλαντεύομαι πάρα πολύ για το τι πρέπει να κάνω».