Τελευταία αποχώρηση πριν το πάρτι της Ένωσης και ορισμένοι παίκτες του Survivor κάθονται σε… αναμμένα κάρβουνα. Φυσικά όχι όλοι, αλλά κυρίως οι γυναίκες του ριάλιτι επιβίωσης καθώς θα δουν ακόμα μια συμπαίκτρια τους να αποχωρεί από τον Άγιο Δομίνικο. Αυτό εξάλλου είναι και το παράπονο των περισσότερων παικτριών… Πως οι άντρες συμπαίκτες τους, μονίμως τις βγάζουν στον τάκο ενώ εκείνοι είναι ασφαλείς.

Απόψε στις 21:00, στο νέο επεισόδιο του Survivor, ο James Καφετζής θα πετάξει για ακόμα μια φορά τα βέλη του κατά του Αλέξη Παππά και της Κατερίνας Δαλάκα.

«Μετά το χθεσινό συμβούλιο, αυτό που κατάλαβα είναι πως το πρόβλημα του Αλέξη είναι και της… υποχολογαγού Νατάσσας, της Κατερίνας δηλαδή, δεν είναι τόσο το ότι κάνω παρέα με τον Γκιουλέκα. Δεν είμαστε στρατιωτάκια να είμαστε φουλ αφοσιωμένοι στο τι θα γίνει, τι θα πούμε, πώς θα πάμε» θα ακουστεί να λέει στην κάμερα του Survivor ο παίκτης.

Η ομάδα που θα κερδίσει το έπαθλο επικοινωνίας

Πριν από την τελική αναμέτρηση των γυναικών, οι δύο ομάδες μπαίνουν σε ένα διαφορετικό στίβο μάχης, που απαιτεί καλή ισορροπία και συγκέντρωση για να διεκδικήσουν το πολυπόθητο έπαθλο επικοινωνίας. Ποιοι θα καταφέρουν να βρουν το κλειδί για την ισορροπία φέρνοντας πιο κοντά την επικοινωνία με τους δικούς τους ανθρώπους;

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής spoilers, η ομάδα που θα κερδίσει το αποψινό έπαθλο επικοινωνίας αναμένεται να είναι η Μπλε.

Η παίκτρια που αποχωρεί

Η τελευταία μονομαχία πριν από το party της Ένωσης εξελίσσεται σε θρίλερ με μεγάλες ανατροπές! Άιρα Adomaityte, Δώρα Νικολή, Χρύσα Χατζηγεωργίου και Ασημίνα Χατζηανδρέου είναι έτοιμες να μονομαχήσουν για την παραμονή τους στο Survivor.

Ποιες θα τα καταφέρουν και ποια θα αποχωρήσει μια ανάσα από το πάρτι της Ένωσης;

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής spoilers η παίκτρια που αποχωρεί είναι η Άιρα Αντομαϊτίτε.

Η τελική επιβεβαίωση των spoilers αναμένεται απόψε στις 21:00 στο Survivor του ΣΚΑΪ.