Καλά ξεκίνησε η εβδομάδα για την ομάδα των Μπλε στο Survivor με σημαντική νίκη στον πρώτο αγώνα ασυλίας και τους Κόκκινους να ψηφίζουν την Άιρα Αντομαϊτίτε για μια ακόμη φορά, αφού η παίκτρια ηταν υποψήφια και την προηγούμενη εβδομάδα νικώντας την Ιωάννα Τζαβέλλα.

Όπως κάθε Κυριακή οι παίκτες στην αρχή του επεισοδίου καλούνται να σχολιάσουν την αποχώρηση του παίκτη που αποχαιρέτησε το παιχνίδι επιβίωσης και στη συνέχεια ο Γιώργος Λιανός υποδέχτηκε τις δύο ομάδες στα παιχνίδια της Καραϊβικής, επιχειρώντας μάλιστα κι ένα μαγικό τρικ για να εντυπωσιάσει τους παίκτες που παρολίγον να εξελιχθεί σε ατύχημα: «Έκαψα τα φρύδια μου!» παραδέχτηκε ο παρουσιαστής.

Σε αυτό το διασκεδαστικό παιχνίδι ερωτήσεων οι παίκτες το χάρηκαν με τους Κόκκινους να νικούν με 7-2 κερδίζοντας μικρά ρολό κανέλλας.

Το πάρτη ένωσης των ομάδων είναι προ των πυλών με τους παίκτες να προσπαθούν να βρουν τις κατάλληλες στρατηγικές για να κερδίζουν και να παρατείνουν την παραμονή τους στο ριάλιτι.

Στο επεισόδιο της Κυριακής για το πολυπόθητο έπαθλο της ασυλίας οι παίκτες βούτηξαν στην κυριολεξία μέσα στην λάσπη στον στίβο αγώνα για να πάρουν τον πόντο κι ενώ το σκορ ήταν σε ισορροπία 6-6 οι Μπλε ήταν σε καλύτερη φόρμα διαμορφώνοντας το τελικό σκορ υπέρ τους 12-7 απολαμβάνοντας μαζί και χαλβά.

Οι Κόκκινοι γύρισαν ηττημένοι στην καλύβα τους με την Κατερίνα Δαλάκα να δηλώνει εξαντλημένη. «Από την αρχή του παιχνιδιού ένιωθα αδυναμία και είχα πολύ χαμηλή πίεση. Τα περισσότερα άτομα ένιωθαν αδυναμία, είμαστε και νηστικοί τις τελευταίες ημέρες».

Στο συμβούλιο τα πράγματα κύλησαν ομαλά με την ομάδα των Κόκκινων να καλούνται να ψηφίσουν ένα άτομο προς αποχώρηση και σχεδόν όλοι επέλεξαν να ψηφίσουν ξανά την Άιρα Αντομαϊτίτε με την ίδια να δηλώνει πως νιώθει περίεργα.