Με μια σχετικά εύκολη νίκη κατάφεραν χθες οι Μπλε να κερδίσουν την τρίτη ασυλία στο Survivor, κάνοντας περίπατο με σκορ 12-5 υπέρ τους.

Η Ασημίνα επέστρεψε μετά από καιρό στους αγώνες του παιχνιδιού διαβίωσης χωρίς όμως να μπορέσει να φέρει νίκη κι επέλεξε στα δεύτερα ματσαρίσματα να μείνει εκτός, κάτι που φυσικά προκάλεσε τις αντιδράσεις των συμπαικτών της.

Στο στίβο μάχης η ομάδα των Μπλε προηγήθηκαν 2-0 όμως οι Κόκκινοι τους ισοφάρισαν 4-4 και έπειτα οι Μπλε πείσμωσαν με το σκορ να δείχνει 10-5 και να περνάνε σε αγώνα flag race όπου ο Φάνης και η Χρύσα έκαναν το 11-5 απέναντι σε Γκιουλέκα και Δαλάκα.

Κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας προς αποχώρηση οι Κόκκινοι έκαναν την ανατροπή ρίχνοντας στον τάκο Άιρα Αντομαϊτίτε αντί του Σταμάτη Ταλαδιανό, γεγονός που ανάγκαζε τους Μπλε να ψηφίσουν κι εκείνοι με την σειρά τους γυναίκα κι έτσι η Χρύσα Χατζηγεωργίου είναι υποψήφια μαζί με την προαναφερθείσα και την Ιωάννα Τζαβέλα, αφήνοντας μια κενή θέση που θα καλυφθεί σήμερα το βράδυ.

Φυσικά ούτε στο χθεσινό επεισόδιο έλειπαν οι συγκρούσεις με τον Σταμάτη, πριν τον αγώνα για την ασυλία να προκαλεί και πάλι τους συμπαίκτες του με τα σχόλιά του: «Δεν έγιναν συζητήσεις στο κομμάτι της ψηφοφορίας. Είμαι υποψήφιος, δεν το περίμενα είναι η αλήθεια και σίγουρα αυτό με έχει στεναχωρήσει αρκετά. Δεν μου είναι ευχάριστο, με ξενερώνει για να είμαι ειλικρινής, γιατί νιώθω σαν ανεπιθύμητος» είπε.

Και κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού υπήρξε ένταση μεταξύ του Φάνη και του Χριστόφορου που λίγο έλειψε να πιαστούν στα χερια όταν ο ένας αποκάλεσε τον άλλο «βλακάκο».

Στο συμβούλιο συνεχίστηκαν οι διαπληκτισμοί με τον Τζέιμς Καφετζή να τα βάζει με την Ασημίνα Χατζηανδρέου ισχυρόντας πως τον προσβάλει και η δεύτερη έριξε κάτω το μικρόφωνο κι αποχώρησε, λίγο αργότερα ο Λιανός ανακοίνωσε πως η Ασημίνα δεν θα συμμετέχει στην ψηφοφορία.