Τι κι αν κατόρθωσε να παραμείνει στο Survivor και να διώξει την Ευγενία Μπόρλα, στο τελευταίο αγώνισμα αποχώρησης, οι συμπαίκτες και οι αντίπαλοι της βρήκαν από έναν καλό λόγο να πουν για εκείνη στο επεισόδιο που ήρθε το βράδυ της Κυριακής στους τηλεοπτικούς μας δέκτες. Ο λόγος βεβαίως για την Χρύσα η οποία, αν και τραυματισμένη, έτρεχε σαν… άλογο κούρσας, όπως τονίζει ο Αλέξης Παππάς, στην μονομαχία για την παραμονή στο ριάλιτι επιβίωσης.

«Η Χρύσα τελικά μας έδειξε ότι ναι, όντως έχει σοβαρό πρόβλημα στο πόδι της! Την είδαμε, ώπα ώπα, να τρέχει σαν άλογο κούρσας. Πρώτη φορά βλέπω την Χρύσα να τρέχει τόσο γρήγορα. Τελικά όμως η απειλή της, ότι εάν την ψηφίσουν θα πάει στη μονομαχία και θα φύγει περπατώντας, θα αποχωρήσει δηλαδή από το Survivor, ήταν μόνο απειλή και τίποτα άλλο» υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Παππάς μιλώντας στην κάμερα του παιχνιδιού.

Επειδή έπαιξα με την Χρύσα πρώτη, μου είχε πει ότι πονάει ακόμα. Την ρώταγα κάθε φορά που ανεβαίναμε εκεί να ξεκινήσουμε το αγώνισμα, αν είναι καλά και αν είναι το πόδι της καλά και μου έλεγε «ναι, πονάω». Οπότε προσπαθούσα και γω να μην τρέξω στο 100%, να πάμε πιο μαζί και την είδα ότι έβαζε κανονικά ταχύτητα! Δεν την είδα να ταλαιπωρείται τόσο πολύ όσο περιμέναμε».

«Δηλαδή περίμενα μια ελάττωση στην ταχύτητα, κάποιον πόνο παραπάνω αλλά την είδα και έτρεχε με πολλή φόρα. Οπότε δεν ξέρω αν πονάει ή όχι, αλήθεια» συμπλήρωσε, με τη σειρά της, η Άιρα η οποία και μονομάχησε για την παραμονή στο Survivor με την συμπαίκτρια της, Χρύσα.