Στο χθεσινό επεισόδιο της σειράς του Mega «Η γη της ελιάς» είδαμε πως: Η Αμαλία διεκδικεί τη θέση της στην εταιρεία και ο Ισίδωρος δείχνει να το σκέφτεται. Ο Μιλτιάδης βρίσκει όλο και περισσότερα κοινά σημεία με τη Βασιλική και προσπαθεί να της δείξει τη μεγάλη συμπάθεια που τρέφει για εκείνη. Οι αναρτήσεις της Άννας στα social media με το ακριβό ρολόι κάνουν το σπίτι τους στόχο ληστών και ο Αποστόλης γίνεται έξαλλος μαζί της.

Η εμμονή της Αντωνίας με την Αλκμήνη δείχνει να κορυφώνεται και η Ισμήνη, με πολύ αυστηρό ύφος, της κρούει τον κώδωνα. Η συμπεριφορά τού Μάνου γίνεται όλο και πιο αλλοπρόσαλλη, και ο Ισίδωρος αρχίζει να ανησυχεί πραγματικά. Στο μεταξύ, η Φιλιώ εξαφανίζεται από το σπίτι και η Αθηνά με την Αναστασία χάνουν τη γη κάτω από τα πόδια τους. Βαριά εθισμένος φαίνεται να είναι ο Μάνος, αφού με κάθε ευκαιρία παίρνει χάπια αμφεταμίνης.

Τι θα δούμε απόψε στις 21:00, στην σειρά του Mega «Η γη της ελιάς»

Η εξαφάνιση της Φιλιώς έχει αναστατώσει πολύ την Αθηνά η οποία ειδοποιεί την αστυνομία. Ο Στάθης και η Αριάδνη τακτοποιούνται στο σπίτι της Ιουλίας και, έχοντας ξεκαθαρίσει τα πράγματα μεταξύ τους, συνεχίζουν τη συγκατοίκησή τους χωρίς σκιές. Ο Κωνσταντίνος ζητάει από τον Δημοσθένη να καθαρίσει το θέμα με τον εκβιασμό που δέχεται και καταστρώνουν μαζί ένα σχέδιο αντιμετώπισης της κατάστασης.

Ο Μάνος, όσο περνούν οι μέρες, φέρεται και πιο παράξενα, ανησυχώντας τον Ισίδωρο αλλά και τη Μαρίνα. Η δίκη της Χάιδως πλησιάζει και, τόσο εκείνη, όσο και ο Λυκούργος ανησυχούν για την έκβαση. Η Χρυσούλα επισκέπτεται την Αρετή στη φυλακή και την ενημερώνει ότι ο Στάθης και η Αριάδνη μετακόμισαν στο σπίτι της Ιουλίας. Η Κούλα παίρνει τηλέφωνο την Ασπασία και της ζητά να την επισκεφθεί στη φυλακή, προκαλώντας της ανησυχία.