Την ώρα που κάποιοι αγωνίζονται να κάνουν «φίλους» στον διαδικτυακό τόπο, ο Θοδωρής Δρακάκης απορρίπτει τον έναν μετά τον άλλο επιλέγοντας αυστηρά το ποιους θα κάνει «add»!

Αυτό που κάνει εντύπωση σερφάροντας στο Facebook, είναι ότι ο γνωστός δημοσιογράφος δεν έχει καθόλου φίλους αλλά μόνο φίλες και μάλιστα 300! Όπως ανέφερε ο παρουσιαστής στην Espresso «Δεν επιλέγω τους άνδρες, τους κάνω “ignore” και κάνω “add” μόνο σε κοπέλες όλων των ηλικιών. Η μεγαλύτερη είναι πενήντα και η μικρότερη 16. Καθημερινά πολλές άγνωστες μου στέλνουν μήνυμα ζητώντας να γίνουμε φίλοι, ενώ το 90% με ρωτάνε αν πράγματι είμαι εγώ και όχι κάποιος άλλος που έχει φτιάξει σελίδα με το όνομά μου».

Η … ηθική αυτουργός για την εμπλοκή του Θοδωρή Δρακάκη με το Facebook είναι η κόρη του Άντρια. Εκείνη του έφτιαξε τη σελίδα και την εφοδιάζει συνεχώς με φωτογραφίες. Ο ίδιος όμως βρίσκει καθημερινά χρόνο να σερφάρει και να απαντά σε όλα τα μηνύματα που του στέλνουν, ενώ μέσα από τη σελίδα του συνεχίζει τον αγώνα που κάνει για τα ζώα. Γίνεται μέλος σε κάθε φιλοζωικό σωματείο που συναντάει στο Facebook, αφού είναι γνωστή η αγάπη του για τα ζώα μιας και έχει επτά σκυλιά.

Φαίνεται όμως ότι αυτή η καινούργια ενασχόληση του Δρακάκη με το χώρο του Facebook δεν είναι η μόνη, αφού όπως αποκάλυψε «δύο πολύ αγαπητές συνάδερφοι στο STAR,η Μαρία Κοκολάκη και η Έλενα Καρπέτα μου έφτιαξαν και fan club το οποίο το “τρέχουν” μόνες τους».