Ο Γιώργος Χρανιώτης ήταν από τους τελευταίους παίκτες που έφυγαν από το δημοφιλές παιχνίδι Survivor και μάλιστα είχε και ένα ρεύμα τηλεθεατών που τον ακολουθούσαν και τον στήριζαν. Ωστόσο στη συνολική δημοφιλία του παιχνιδιού δεν ήταν πολύ υψηλά και για αυτό αποχώρησε πριν από δέκα μέρες περίπου. Σήμερα, βρέθηκε καλεσμένος στο Survivor Πανόραμα και μίλησε για πρώτη φορά μετά την επιστροφή του από τον Άγιο Δομίνικο.

Στην εκπομπή ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για όλη του την εμπειρία στο παιχνίδι αλλά και τη σχέση του με τους πρώην συμπαίκτες του. Αρχικά αναφέρθηκε στη Σόφη Πασχάλη. Η Ελεονώρα Μελέτη παρατήρησε ότι οι δυο τους είχαν αρκετά κοινά στοιχεία σχετικά με τον αθλητισμό και τελικά δεν κατάφεραν να έρθουν κοντά.

Ο Χρανιώτης ωστόσο, εξήγησε ότι προσπάθησαν να γίνουν φίλοι, αλλά στη συζήτηση που έκαναν λίγο πριν αποχωρήσει η Σόφη Πασχάλη κατέληξαν ότι αυτό δεν μπορεί να γίνει.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε και στον Γιάννη Σπαλιάρα. Ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι ο Κώστας Κοκκινάκης του είχε πει σε κάποια ψηφοφορία να ψηφίσει ο ένας τον άλλο και αρχικά είχε δεχτεί. Μετά όμως σκέφτηκε ότι δεν είναι σωστό να αξιοποιήσει με αυτό τον τρόπο το δικαίωμα της ψήφου του και γι’ αυτό δεν το έκανε.

Όσον αφορά στην παρεξήγηση με τον Κώστα Κοκκινάκη και τον Γιάννη Σπαλιάρα, ο ίδιος εξήγησε ότι σε συζήτηση που είχε με τον Γιάννη του είχε πει ότι δεν υπάρχει περίπτωση να έχει γίνει αυτό που λέει γιατί του έχει ορκιστεί στο παιδί του.

Τέλος, δεν παρέλειψε να ρίξει και μία «βόμβα» όσον αφορά τον φίλο του Γιώργο Αγγελόπουλο. Ο γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε πως ένας από τους πιο δυνατούς παίκτες του Survivor και από τους πλέον αγαπητούς στο κοινό, πολλές φορές ήθελε να αποχωρήσει από το παιχνίδι και εκείνος προσπάθησε να τον μεταπείσει για το αντίθετο και μάλιστα του είπε ότι θα φτάσει μέχρι τον τελικό και δεν πρέπει να το χαλάσει αυτό.