Ο Άγιος Δομίνικός φαίνεται ότι αρέσει στους παίκτες του Survivor που αποχωρούν.

Η Ειρήνη Κολιδά, η οποία τραυματίστηκε στο τροχαίο της ομάδας των Μαχητών, παραμένει στον Αγιο Δομίνικο παρά την αποχώρησή της από το παιχνίδι.

Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο αλλά συνεχίζει την αποθεραπεία της στο πολυτελές ξενοδοχείο που βρίσκεται μόλις μία ανάσα από τη θάλασσα, μέχρι να πάρει το πράσινο φως για να μπορεί να ταξιδέψει για την Ελλάδα.

Φαίνεται πως η υγεία της είναι αρκετά βελτιωμένη, κάτι που αποδεικνύεται από τη φωτογραφία που ανέβασε στον λογαριασμό του στο Facebook ο παίκτης που αποχώρησε την Πέμπτη από το παιχνίδι, ο Πάνος Αργιανίδης.

Αν και οι δυο τους δεν είχαν ιδιαίτερα καλές σχέσεις όσο βρίσκονταν στο παιχνίδι καθώς η Ειρήνη ήταν φιλικά προσκείμενη στον Κώστα Αναγνωστόπουλο ο οποίος ως γνωστόν είχε πάντα κόντρα με τον μάνατζερ ράγκμπυ, φαίνεται πως τα έχουν βρει εκτός παιχνιδιού.

Ο Πάνος πάλι αποχώρησε από το παιχνίδι την περασμένη Παρασκευή, αλλά παραμένει και αυτός στον Άγιο Δομίνικο από όπου γράφει για όσα έγιναν στο reality.

Ταυτόχρονα όπως γράφει η Espresso η Ελεονώρα Μελέτη ετοιμάζει βαλίτσες για τον Άγιο Δομίνικο. Θα μείνει στο νησί για μία εβδομάδα για να γνωρίσει τους παίκτες και να δει το παιχνίδι από κοντά. Μόλις γυρίσει θα παρουσιάζει στον ΣΚΑΪ την εκπομπή για το Survivor.