Για τον έντονο σχολιασμό του Λάκη Λαζόπουλου στην Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να τοποθετηθεί ο Κώστας Τσουρός, το μεσημέρι του Σαββάτου, μέσα από τον αέρα της εκπομπής «Ακόμα δεν είδες τίποτα» στο Μεγάλο Κανάλι. Μάλιστα, ο παρουσιαστής δεν έκρυψε την έντονη προσωπική του αντίθεση στον τρόπο με τον οποίο εκφράστηκε ο δημοφιλής καλλιτέχνης.

Ειδικότερα, ο Κώστας Τσουρός υπογράμμισε πως «έρχονται πάρα πολλά πράγματα στο μυαλό μου με αυτή την τοποθέτηση του Λάκη Λαζόπουλου. Αρχικά μην πει κανείς ότι η σάτιρα δεν είναι κίτρινη! Μη συνεχίσει να πει κανείς ότι η σάτιρα δεν έχει κιτρινισμό και κουτσομπολιό γιατί, αυτό που είδαμε, ήταν το απαύγασμα του κιτρινισμού και του κουτσομπολιού. Ας αφήσουμε τα περί τέχνης γιατί η σάτιρα, όπως φαίνεται, είναι και κιτρινισμός και κουτσομπολιό».

«Δεύτερον, το υπονοούμενο που έκανε για την Κατερίνα Καινούργιου. Ξέρετε πολύ καλά ότι σε πολλά πράγματα διαφωνώ μαζί της, το έχω δηλώσει ευθαρσώς και ανοιχτά, παρόλα αυτά όμως δεν μπορώ να μην αναγνωρίσω ότι η Κατερίνα Καινούργιου είναι μια καλή παρουσιάστρια. Είναι μια γυναίκα της οποίας της αξίζει αυτό που κάνει και εκεί που βρίσκεται. Έχει ξεκινήσει από χαμηλά στη δουλειά μας, έχει φτάσει εκεί και της αξίζει να βρίσκεται εκεί. Αυτό γίνεται μόνο με μυαλό, άρα έχει μυαλό η Κατερίνα Καινούργιου».

Το μυαλό δεν έχει να κάνει με τις τηλεθεάσεις. Το ότι όμως ένας άνθρωπος μπορεί να επιβιώσει και να ανέβει όλα τα σκαλιά της ιεραρχίας, μέσα σε έναν χώρο τόσο σκληρό και ανταγωνιστικό, όταν μπορεί μάλιστα να κρατιέται και να στέκεται, σημαίνει από μόνο του ότι έχει μυαλό» πρόσθεσε, ακόμα, ο Κώστας Τσουρός στο ψυχαγωγικό του μαγκαζίνο στο MEGA.