Οι Μπλε νίκησαν και πάλι το έπαθλο της ασυλίας στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του Survivor και η δεύτερη υποψήφια προς αποχώρηση είναι η Δώρα Νικολή.

Τα πράγματα άλλαξαν μετά την οικειοθελή αποχώρηση του Αλέξη Παππά την Κυριακή αφού πλέον μπορούν και οι γυναίκες μπορούν να ψηφιστούν και οι μονομαχίες θα γίνονται πια ανεξαρτήτως φύλου.

Στην αρχή του επεισοδίου ο Γιάννης Περπατάρης σχολίασε την κίνηση των συμπαικτών του να τον βγάλουν στον τάκο, αφού το ζήτησε ο ίδιος: «Χθες στο συμβούλιο πριν πάμε, ζήτησα από τα παιδιά να ψηφίσουν εμένα, γιατί πάνω κάτω και με τα άλλα παιδιά είμαστε στο ίδιο επίπεδο. Μόλις βγήκαν από τη μονομαχία τα παιδιά, είχαν τρέξει τόσα run. Πιστεύω λοιπόν, πως είναι δίκαιο να πάω εγώ στη μονομαχία τώρα για να ξεκουραστούν και τα υπόλοιπα παιδιά».

Από την άλλη η Ασημίνα για κάποιο λόγο επιβράβευσε τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση ενώ ο Σταμάτης δεν μπορεί να καταλάβει την ομάδα των κόκκινων.

Στη συνέχεια του επεισοδίου μια ατάκα του Γιώργου Παπαχαραλάμπους προκάλεσε την αντίδραση των αντιπάλων όταν είπε πως οι γυναίκες της ομάδας του είναι πιο χρήσιμες με την Χρύσα Χατζηγερωργίου να απαντά: «Το αντίθετο του χρήσιμος είναι το άχρηστος. Μας είπε άχρηστες ρε φίλε» ενώ στη συνέχεια ο ίδιος αποκρίθηκε προς την Χρύσα: «Πολύ σωστά. Στη γλώσσα παίρνεις άριστα. Όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται. Ότι δεν μπορούν να προσφέρουν. Από όπου θέλετε πιάνεστε» ήταν η απάντηση του παίκτη του Survivor.

Οι Μπλε στον στίβο μάχης επικράτησαν με σκορ 12-6 εναντίον των Κόκκινων με τον τελευταίο πόντο να τον φέρνει η Σταυρούλα αντιμετωπίζοντας την Δώρα.

Μετά τον αγώνα ο Σταμάτης Ταλαδιανός επισήμανε πως η Κόκκινη ομάδα διαλύθηκε μετά την αποχώρηση του Αλέξη Παππά ενώ η Ασημίνα ζήτησε να ψηφιστεί.

Η Κόκκινη ομάδα όμως επέλεξε να βγάλει στον τάκο την Δώρα Νικολή: «Νιώθω μια χαρά. Δεν έχω κανένα πρόβλημα, όπως έχω εκφράσει κι άλλες φορές. Αν είναι τυχερό ή άτυχο να παίξω απέναντι στον Γιάννη δεν ξέρω. Θα μονομαχήσουμε μαζί. Ο αγώνας θα είναι φιλικός κι ας κερδίσει ο καλύτερος ή ο πιο τυχερός» είπε η παίκτρια μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας της.