O Λάκης Λαζόπουλος σχολίασε τα φιλιά της Δανάης Μπάρκα με τον πρώην σύντροφο της Κατερίνας Καινούργιου, Φίλιππο Τσαγκρίδη. Μάλιστα, όσα είπε ο ηθοποιός στάθηκαν αφορμή, για να αποχωρήσει η παρουσιάστρια του Alpha σήμερα από το πλατό της εκπομπής.

Μέσα από το καθιερωμένο του Podcast αναφέρθηκε στον χωρισμό της παρουσιάστριας του Alpha με τον επιχειρηματία λέγοντας: «Θυμάστε που είχε έναν Φίλιππο η Καινούργιου πριν από έναν χρόνο; Χώρισαν πριν από έναν χρόνο, αλλά αυτός όμως είναι… πώς να το πω; Οιονεί κτήμα της φαντασίας της Καινούργιου και επειδή τον είχε γνωρίσει αυτή στη Δανάη Μπάρκα, αυτός πήρε πρωτοβουλία και έκανε μεταβίβαση των συναισθημάτων του, που είχε για την Καινούργιου, στην πιο καινούργια, τη Δανάη».

Στη συνέχεια και με αφορμή την παρουσιάστρια του Alpha, αναφέρθηκε στις ψυχαγωγικές εκπομπές: «Τώρα μαδάνε τα φτερά τους στα πρωινά. Γίνεται χαμός, τα γκλίτερ, τα στρας φεύγουν, έχει αναστατωθεί η Καινούργιου, δεν μπορεί να το πιστέψει, δεν μπορεί να το χωνέψει, δεν το χωράει ο νους της».

Κλείνοντας, ο Λάκης Λαζόπουλος είπε για Κατερίνα Καινούργιου και Δανάη Μπάρκα: «Δεν είναι ερωτικό το θέμα – είναι υστερικοεγωιστικό να το πω. Ψάχνουν αφορμή να πιαστούν από τα μαλλιά. Δηλαδή τώρα κρατιούνται μετά βίας. «Δεν θέλω να πιστέψω, θα την πιάσω απ’ το μαλλί!», το βλέπεις, αλλά τέλος πάντων… Προς τι το μίσος και ο αλληλοσπαραγμός; Κοιτάξτε, γύρω-γύρω, είναι γεμάτος ο κόσμος και ο ντουνιάς. Και μισό λεπτό, ρε κορίτσια! Αυτός ο Φίλιππος, τέλος πάντων, δεν μπορεί να αποφασίσει μόνος του; Δεν του επιτρέπεται τι θέλει και τι δεν θέλει; Τι είναι; Ή μήπως επειδή είστε παρουσιάστριες εσείς έχετε τον πρώτο λόγο κι αυτός πρέπει να κάνει αυτό που θέλετε εσείς; Η ζωή είναι λούνα παρκ».