Ο ηθοποιός Θοδωρής Κατσαφάδος μίλησε στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» για τη θεατρική παράσταση «Μάρτυρα κατηγορίας», στην οποία συμμετέχει, αλλά δεν πρόκειται να συνεχίσει μετά από απόφαση της παραγωγής.

«Όσον αφορά τα θεατρικά μου πλάνα, θα παίζω μέχρι την Κυριακή των Βαΐων στον “Μάρτυρα κατηγορίας» και τελειώνω. Μετά συζητάω για να δούμε τι θα γίνει. Δεν θα είμαι στην επανάληψη αυτής της δουλειάς, τον χειμώνα», είπε χαρακτηριστικά.

«Ήταν μια άτυχη στιγμή στα επαγγελματικά μου τα θεατρικά, εύχομαι να μην μου ξανασυμβεί. Δεν μου έχει ξανασυμβεί και ομολογώ πως με έχει στεναχωρήσει πάρα πολύ αυτή η έκβαση των πραγμάτων. Τι να κάνουμε, όμως, συμβαίνουν και αυτά», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Μεταξύ άλλων ανέφερε πως «ο λόγος δεν εξηγήθηκε, ξεκάθαρα, ποτέ. Έτσι απλά. Αυτό με στεναχώρησε πάρα πολύ, ξαφνικά “δεν θα είσαι”. Μάλιστα ο σκηνοθέτης μου πρότεινε να είμαι σε κάποιο άλλο θέατρο, με ένα άλλο έργο, μου έδωσε και το κείμενο. Τον ευχαρίστησα, του είπα πως θα ήθελα να παραμείνω εδώ και μου είπε πως “όχι, συναποφασίσαμε να μην είσαι”. Ήταν κάτι πάρα πολύ στενάχωρο γιατί αγαπώ πάρα πολύ την παράσταση και τον ρόλο μου, μου άρεσε όλο αυτό που γινόταν και σταματάει. Συν ότι έχασα τη δουλειά μου γιατί αρνήθηκα τόσες δουλειές και δεν ξέρω τι θα γίνει τελικά».