Η Ελένη Πετρουλάκη έκανε μίαβραδινή έξοδο με τις δίδυμες κόρες της που μεγάλωσαν πολύ.

Η Ελένη Πετρουλάκη και ο Ίλία Ίβιτς έχουν αποκτήσει τέσσερις κόρες: τη 19χρονη Άννα Μαρία, τις 17χρονες δίδυμες Δωροθέα και Μίλα και τη 14χρονη Ηλιάνα.

H γυμνάστρια και επιχειρηματίας αποφάσισε να κάνει μία νυχτερινή έξοδο σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Αθήνας, στο οποίο εμφανίζεται ο Νίκος Οικονομόπουλος.

H ίδια δημοσίευσε φωτογραφίες στο προφίλ της στο Instagram όπου για την περίσταση φόρεσε μια ολόσωμη φόρμα, ενώ οι δίδυμες κόρες της, Μίλα και Δωροθέα, επέλεξαν φορέματα.

Πρόσφατα, η Ελένη Πετρουλάκη μίλησε στην εκπομπή «Μαμά-δες» για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε μέχρι να αποκτήσει δική της οικογένεια. Η Ελένη Πετρουλάκη εξομολογήθηκε πως «ήθελα να κάνω παιδιά, αυτός ήταν ο στόχος μου και πήγαινα εκεί. Τώρα, το πόσα παιδιά δεν το ήξερα, «όσα έρθουν» έλεγα. Ήθελα όμως μεγάλη οικογένεια. Μας πήρε περίπου 8 – 9 χρόνια για να αποκτήσουμε το πρώτο μας παιδάκι. Σε αυτή τη διάρκεια είναι λογικό κάποιες στιγμές να απογοητεύεσαι. Δεν είναι ότι έχασα ποτέ την πίστη μου, το πίστευα στο πίσω μέρος του μυαλού μου πραγματικά. Πίστευα ότι ίσως χρειάζεται να περάσω άλλη μία δοκιμασία».

Οσο για τη σχέση της με τις έφηβες κόρες της δήλωσε: «Με τις κόρες μου τώρα δεν είμαστε στο στάδιο που με θαυμάζουν, σε καμία περίπτωση. Είμαστε στο στάδιο που με κρίνουν και πολύ αυστηρά μάλιστα. Είμαστε σε αυτό το στάδιο της αποκαθήλωσης. Από χίλια δυο κύματα περνάω. Ως πεθερά δε νομίζω ότι θα είμαι αυστηρή. Αν είναι καλός ο γαμπρός μου και φέρεται καλά στην κόρη μου, δε θέλω κάτι άλλο».