Η… απάντηση της Μπρίτνεϊ Σπίαρς στον εν διαστάσει σύζυγό της, Σαμ Ασγκάρι, ο οποίος κατέθεσε αίτηση διαζυγίου, ήταν να μοιραστεί ένα… προκλητικό βίντεο. Η ποπ σταρ, δεν φαίνεται να στεναχωρήθηκε και πολύ καθώς φαίνεται να κυλιέται γυμνόστηθη στο κρεβάτι της, χορεύοντας ξέφρενα μόνο με τα απαραίτητα…

Συγκεκριμένα, στο βίντεο που ανέβασε στο Instagram την Κυριακή 20 Αυγούστου, η τραγουδίστρια φορούσε μόνο ένα ροζ εσώρουχο και μαύρες ψηλές μπότες μέχρι το γόνατο, καθώς βρισκόταν στο κρεβάτι και πόζαρε σέξι ενώ κάλυοτε τα επίμαχα σημεία με τα σεντόνια της και το στήθος με τα χέρια της. Στο βίντεο ακούγεται το τραγούδι «I Put a Spell on You» της Άννι Λένοξ, μάλλον ειδικά αφιερωμένο στον πρώην.

Η ποπ σταρ μοιράστηκε αργότερα ένα δεύτερο βίντεο από τη νυχτερινή της έξοδο με άνδρες που την κτρατάν στην αγκαλιά τους ενώ ένας από τους οποίους της φιλούσε το πόδι ενώ φορούσε ένα πράσινο μίνι φόρεμα και λευκές μπότες μέχρι το γόνατο.

«Όταν πας να συναντηθείς με έναν λεγόμενο “φίλο” και οδηγείς μια ώρα για κοτόπουλο!!!… Ήξερα ότι οι παπαράτσι είχαν ειδοποιηθεί γιατί το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινα δεν είχε χρησιμοποιηθεί ποτέ πριν… οπότε πώς με ακολούθησαν;;;», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης.

Και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Οπότε τι κάνει μια σκύλα σαν εμένα!!!;;; Βάζω το πράσινο φόρεμά μου και εμφανίζομαι στους φίλους μου!!!! Κάλεσα τα αγαπημένα μου αγόρια και έπαιζα όλη τη νύχτα!!!».

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς αναφέρεται στη νυχτερινή στο μαγαζί «Dave’s Hot Chicken» στην Καλιφόρνια.

Τα βίντεο της ποπ σταρ ήρθαν μια μέρα αφότου «έσπασε τη σιωπή της» για τον χωρισμό της από τον 29χρονο Ασγκάρι. «Όπως όλοι γνωρίζουν, ο Χεσάμ και εγώ δεν είμαστε πια μαζί… 6 χρόνια είναι μεγάλο χρονικό διάστημα για να είσαι με κάποιον, οπότε, είμαι λίγο σοκαρισμένη αλλά… δεν είμαι εδώ για να εξηγήσω το γιατί γιατί ειλικρινά δεν αφορά κανέναν!!!», ανέβασε στο Instagram το Σάββατο, 19 Αυγούστου, μαζί με ένα βίντεο χορού.

Η Σπίαρς πρόσθεσε ότι «δεν μπορούσε να αντέξει άλλο τον πόνο», αλλά διαβεβαίωσε τους θαυμαστές της ότι είναι «πολύ καλά».