Φωτογραφίες από τη θεραπεία της για τη νόσο του Lyme με την οποία δίνει τη δική της «μάχη» ανέβασε η Μπέλα Χαντίντ. Σε αυτές το μοντέλο φαίνεται καταβεβλημένο ενώ στο χέρι της έχει επιδέσμους και σωληνάκια.

Το διάσημο μοντέλο ευχαριστεί τον σκύλο της που είναι ο πιστός της φίλος και όπως επισημαίνει δεν την άφησε μόνη της ούτε δευτερόλεπτο.

Τι είναι η νόσος Lyme

Η νόσος του Lyme προέρχεται από μολυσμένα τσιμπούρια που μεταδίδουν τη λοίμωξη στους ανθρώπους μετά από ένα δάγκωμα. Τα συμπτώματα συνήθως συνίστανται σε πυρετό, πονοκέφαλο, κόπωση και δερματικό εξάνθημα. Εάν δεν αντιμετωπιστεί, η λοίμωξη μπορεί να εξαπλωθεί στην καρδιά, στις αρθρώσεις και στο νευρικό σύστημα.

Η νόσος του Lyme μπορεί να θεωρηθεί «αόρατη» ασθένεια, είχε δηλώσει το μοντέλο σε συνέντευξή του στο People παλαιότερα. «Η ζωή δεν είναι πάντα αυτό που φαίνεται μόνο εξωτερικά» είχε εξηγήσει.

Η Μπέλα δεν είναι το μόνο μέλος της οικογένειάς της που πάσχει από την ασθένεια, καθώς τόσο η μητέρα της Γιολάντα, όσο και ο αδερφός της έχουν επίσης διαγνωστεί με τη νόσο.

Δείτε τις φωτογραφίες που ανέβασε

Δείτε την ανάρτησή της