Το φετινό Europride θα λάβει χώρα στη Μάλτα, ξεκινώντας στις 7 Σεπτεμβρίου μέχρι και τις 17 του ίδιου μήνα. Η δική μας Κατερίνα Στικούδη θα είναι ανάμεσα στους καλλιτέχνες που θα τραγουδήσουν στη σκηνή του τεράστιου event, στο οποίο headliner θα είναι η Christina Aguilera.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι Yes», η Κατερίνα Στικούδη αναφέρθηκε, αρχικά, στο πόσο ωραία ήταν η συνεργασία της με τη Γαλλίδα La Zarra και το ντουέτο τους «Evidemment».Στη συνέχεια, μίλησε για το άνοιγμα της συναυλίας που θα κάνει στο Europride 2023.

«Φυσικά και έχω άγχος. Είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα! Είναι πολύ έντονα τα συναισθήματα, αλλά είμαι συγκεντρωμένη. Θέλω να παρουσιάσω κάτι πολύ όμορφο. Έχουμε ετοιμάσει ένα εξαιρετικό πρόγραμμα, πολύ ωραίες χορογραφίες, φανταστικά κοστούμια», είπε η ίδια για το σόου που θα παρουσιάσει στις 16 Σεπτεμβρίου στη Βαλέτα της Μάλτας.

Όσον αφορά στα επόμενα επαγγελματικά της πλάνα, η Κατερίνα Στικούδη ανέφερε πως δεν της έγινε ποτέ επίσημη πρόταση για να παρουσιάσει το «Shopping Star». «Ετοιμάζω καινούρια τραγούδια, είμαι σε μια δημιουργική φάση. Πάντα μου άρεσε η δουλειά μου, πάντα την αγαπούσα, γιατί αισθάνομαι ότι μπορώ να εκφραστώ, να κάνω πράγματα και να κάνω πράξη όλα αυτά που έχω στο κεφάλι μου», είπε για την καλλιτεχνική της πορεία.