Σοβαρό πρόβλημα με την υγεία της αντιμετώπισε η βασίλισσα της ποπ, Μαντόνα, κάνοντας την οικογένεια της, να ανησυχήσει. Όπως αποκάλυψε ο ατζέντης της το βράδυ της Τετάρτης, χρειάστηκε να νοσηλευτεί σε μονάδα εντατικής θεραπείας μετά από σοβαρή βακτηριακή λοίμωξη. Η 64χρονη τραγουδίστρια, σύμφωνα με τo ET, βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις της το Σάββατο, μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο και εκεί οι γιατροί προχώρησαν στη διασωλήνωση και τη μεταφορά της σε ΜΕΘ.

Στο πλευρό της διάσημης τραγουδίστριας είναι συνεχώς η κόρη της, Λούρδη Λεόν.

«Τις προηγούμενες ημέρες κανείς δεν γνώρισε την εξέλιξη και τι τροπή θα πάρει η υγεία της και η οικογένειά της ετοιμαζόταν για το χειρότερο» είπε ο συγγενής της Μαντόνα ο οποίος χαρακτήρισε τη νοσηλεία της ως «ξυπνητήρι» για την διάσημη τραγουδίστρια, καθώς πιστεύει πως είναι ανίκητη πιέζοντας τον εαυτός για να προετοιμαστεί όσο το δυνατόν καλύτερα για την περιοδεία, η οποία ωστόσο, αναβλήθηκε λόγω της νοσηλείας της.

«Γι’ αυτό και κανείς δεν είπε τίποτα από το Σάββατο. Όλοι πίστευαν ότι μπορεί να την χάσουμε και αυτή ήταν η πραγματικότητα» πρόσθεσε ο ίδιος. Όπως είπε, η ξαφνική νοσηλεία της Μαντόνα ένωσε την οικογένειά της και της θύμισε ότι «δεν ζει την υγιεινή ζωή που θα έπρεπε για την ηλικία της. Πιστεύει ότι είναι ακόμα νεαρή γυναίκα ενώ δεν είναι».