Η διάσημη ηθοποιός Τζέιν Φόντα, ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτική για τον συμπρωταγωνιστή της Ρόμπερτ Ρέντφορντ που μοιράστηκαν το πλατό σε 4 ταινίες και μάλιστα είχε υπάρξει ερωτευμένη μαζί του. Η Φόντα δήλωσε πως ο άλλοτε γόης της δεκαετίας του ’70 έχει πρόβλημα με τις γυναίκες.

Ειδικότερα, η  85χρονη ηθοποιός εμφανίστηκε σε μία συζήτηση που έλαβε χώρα στο πλαίσιο του Φεστιβάλ των Καννών και μίλησε για τους δεκάδες συμπρωταγωνιστές της κατά τη διάρκεια της καριέρας της, συμπεριλαμβανομένου και του Ρέντφορντ .

«Δεν του άρεσαν τα φιλιά στις ερωτικές σκηνές. Είναι πολύ καλός άνθρωπος, αλλά έχει αυτό το θέμα με τις γυναίκες », είπε η σταρ, προσθέτοντας πως «δεν του είπα ποτέ τίποτα και ήταν πάντα σε κακή διάθεση και πάντα νόμιζα πως ήταν δικό μου λάθος». Συγκεκριμένα, αναφορικά με την τελευταία συνεργασία τους, στην ταινία του Netflix «Our Souls at Night», η Φόντα είπε: «Αυτό έγινε πριν από περίπου έξι χρόνια, όταν πρέπει να ήμουν περίπου 80 ετών ή κάτι τέτοιο. Τότε ήταν που συνειδητοποίησα επιτέλους ότι είχα ωριμάσει. Όταν έφτανε στα γυρίσματα με τρεις ώρες καθυστέρηση, με ξινή διάθεση, κατάλαβα ότι δεν ήταν δικό μου λάθος. Όμως πάντα καταφέρναμε να περνάμε καλά μαζί» σημείωσε.

Δήλωσε επίσης ότι εκείνη τρελαινόταν να κάνει ερωτικές σκηνές μαζί του και ότι, παρά την άρνηση, ο Redford φιλούσε υπέροχα.