Ο βραβευμένος ηθοποιός Ράιαν Ρέινολντς άφησε άφωνους τους κάτοικους του Μάρφορντ, στη Βόρεια Ουαλία, όταν έμαθαν πως ο ηθοποιός αγόρασε ένα ακίνητο αξίας 1,5 εκατ. λιρών στο ήσυχο χωριό τους. Ο λόγος της αγοράς του ακινήτου στο συγκεκριμένο χωριό, φαίνεται πως είναι η ποδοσφαιρική ομάδα της Βόρειας Ουαλίας, Ρέξαμ.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «The Sun», ο Ράιν Ρέινολντς είχε αγοράσει τη Ρέξαμ, εν μέσω πανδημίας, μαζί με τον επίσης ηθοποιό Ρομπ ΜακΈλενι. Ο Ρέινολντς, θέλοντας να είναι κοντά στη νέα του ομάδα, αγόρασε το ακίνητο, καθώς απέχει μόλις λίγα χιλιόμετρα από τις εγκαταστάσεις της Ρέξαμ.

«Το πιο διάσημο πρόσωπο από το Μάρφορντ είναι ο πρώην παρουσιαστής του Blue Peter, Τιμ Βίνσεντ, οπότε ακόμη ένας αστέρας του Χόλιγουντ είναι ένα σημαντικό βήμα (για το χωριό)!», δήλωσε πηγή στην εφημερίδα και πρόσθεσε ότι η είδηση «έγινε το πρώτο θέμα συζήτησης των κατοίκων».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το ακίνητο διαθέτει τέσσερα υπνοδωμάτια και βρίσκεται «πάνω στον πιο χαρακτηριστικό δρόμο του χωριού».

Ο Ράιαν Ρέινολντς διατηρεί μαζί με τη σύζυγό του, Μπλέικ Λάιβλι, μία εντυπωσιακή έπαυλη στη Νέα Υόρκη, που κοστίζει περίπου 6 εκατομμύρια δολάρια. Οι δυο τους παντρεύτηκαν το 2012 και έχουν αποκτήσει τέσσερα παιδιά. Μάλιστα, λίγες ημέρες νωρίτερα έκαναν την πρώτη κοινή δημόσια εμφάνιση μετά τον ερχομό του τέταρτου μωρού τους, στο στάδιο της αγαπημένης ομάδας τους.