Αποκαλυπτική είναι στο νέο της βιβλίο με τίτλο «Spelling it like it is» η Tori Spelling. Η κόρη του διάσημου τηλεοπτικού παραγωγού Aaron Spelling ο οποίος έχτισε μια αυτοκρατορία τη χρυσή εποχή της τηλεόρασης εξομολογείται ότι έχει γυρίσει ερωτικό βίντεο με τον σύζυγό της, αλλά και ότι είπε ψέματα για το πώς κατάφερε να χάσει τα κιλά της τέταρτης εγκυμοσύνης της.

Η 40χρονη ηθοποιός αποκαλύπτει στο βιβλίο της ότι το ερωτικό βίντεο που γύρισε με τον σύζυγό της Dean McDermott την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου το 2009, αποθηκεύτηκε στον υπολογιστή του σπιτιού τους. Το βίντεο όμως βρέθηκε και αντιγράφηκε από έναν φίλο του ζευγαριού, ο οποίος προσπάθησε να το πουλήσει.

Όπως αποκαλύπτει, μάλιστα, η Tori, πριν μαγνητοσκοπήσουν το ερωτικό βίντεο η ίδια έλεγξε τις… γωνίες της!

Η 40χρονη ηθοποιός μιλά και για τα ψέματα που αναγκάστηκε να πει για το πώς έχασε τα κιλά της τέταρτης εγκυμοσύνης της. Πριν επτά μήνες είχε δηλώσει ότι έχασε 16 κιλά με πολύ φυσιολογικό τρόπο. Η αλήθεια όμως είναι τελείως διαφορετική: «Δεν γυμνάζομαι ποτέ. Γι’ αυτό έχασα το βάρος μου με τον γνωστό παραδοσιακό τρόπο: Απλά κρατάς κλειστό το στόμα σου και δεν τρως τίποτα παρά μόνο αέρα».